[Çözüldü] Fn tuş ayarı

Başlatan fafnir35, 08 Eylül 2015 - 22:33:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

heartsmagic

Benim söylediğim kısayol klavye kısayolları bölümünden yapılabilir. Bir kısayol seçilip komut olarak verdiğim örnekleri deneyebilirsin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

fafnir35

@heartsmagic, sistem ayarlarından mı yapılacak yoksa terminal mi kullanılacak, kusura bakmayın acemice sorular soruyorum ama bazı ayarların içinden çıkamıyorum:)

heartsmagic

Sistemdeki Klavye bölümünden bahsediyorum. Orayı açarsan Kısayollar sekmesini göreceksin. Özel kısayol ataman mümkün.

fafnir35

@ heartsmagic, geç yanıtladım biraz afedersiniz, ama ben malesef ayarlayamıyorum bunu.

heartsmagic

Orada Fn iş görmüyor sanırım, diğer kısayollar kullanılabilir ama. Açıkçası bende şimdiik öneriler tükendi gibi.

fafnir35

İlginiz için teşekkür ederim.

if

fafnir35

@if, çok teşekkür ederim.Yapmak istediğim ayar tam olarak buydu yani uygulama simge durumuna küçültüldüğünde de atanan tuşlarla oynatılıp duraklatılmasıydı. Sorun çözülmüştür, bir kez daha teşekkür ederim yardımlarınız için.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 23 Eylül 2015 - 02:21:29

Amaroktan sonra audacious için de ayarlayabildim, Fn tuşunu değiştiremedim ama bu da yeterli:)