Hangi "Anında Mesajlaşma" programını kullanıyorsunuz?

Başlatan heartsmagic, 06 Haziran 2008 - 00:19:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hangi "Anında Mesajlaşma" programını kullanıyorsunuz?

Pidgin
Amsn
Kopete
Mercury
Licq
Kmess
Diğer
Bitlbee
Empathy
Galaxium Messenger
Psi
Ekiga
Sip-Communicator

komoL

Amsn ve Emesene kullandım hiç biri kullanışlı gelmedi bana,pidgin yükledim hele bir de eklenti desteği oo süper oldu :)

ozelgoktug

Amsn de kamera donuk çalışıyor. acaba pidginde nasıl? pidgin in Windows live teması warmı?

BayboraKaan

Bildiğim yok. Aynı zamanda MSN için kamera desteğide yok Pidgin'in.

ozelgoktug

hani çok msn bağımlısı değilim ancak merak ettiğim şu ki, bu kadar güzel seyler yapmıslar da neden msn de kamera desteği yapamıyorlar anlayamadım???

garafatma

Alıntı yapılan: ozelgoktug - 01 Nisan 2010 - 21:43:45
hani çok msn bağımlısı değilim ancak merak ettiğim şu ki, bu kadar güzel seyler yapmıslar da neden msn de kamera desteği yapamıyorlar anlayamadım???

Kim söyledi? Forumda birçok konu var çözülmüş, araştırdınız mı?
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

XRumer

Msn hesabımı kapatıyorum, bundan sonra sadece Skype kullanacağım.

Sorun Linux'taki msn yazılımı değil, onlar gayet iyi. Sorun Msn protokolünün kendisi. Uyduruk bir protokol.

İlle de msn kullanacağım diyorsanız, msnde kameralı görüşmek gibi bir derdiniz de yoksa Kmess kullanın. En iyisi.

neneki

adından mıdır nedir bilinmez ama empathy benim işimi gayet görüyor :)

empax

بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|

hitokiri

Alıntı YapEmesene gayet hoş.
Ne olduğunu birazda olsa anlamaya çalışabilme ihtimali olan tek yazılım sanırım python  sayesinde :)
Bi de hantal derler :P :)
Alıntı Yapemesene
+1

sem

İlk kullanmaya başladığım sürüm de pidgin gelmişti kendiliğinden. Alıştıktan sonra fazladan bir şeye ihtiyaç duymadığım için hala pidgin ile devam ediyorum...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

teksalih

kopete kendince online oluyor atıyor herşeyi gönlünce yapıyor pidginciyim çoksde

ksksersey

ben de pidgin kullanayım diyorum ama neden pidginde kopete gibi her hesabın durumunu ayrı olarak ayarlama  durumu yok? yada var mı? yani pidginde msn ve yahoo messenger kullanıyorum ve bazen sadece birini açmak istiyorum ama çevrimiçi yaptığımda ikisi de açılıyor. kopetenin de eski versiyonu daha güzeldi bence

ironic

Pidgin üst menüden Hesaplar sekmesinde istediğin hesabı etkinleştirip, kapatabilirsin.

sema

Farklı hesaplar için farklı durumlardan bahsediyor anladığım kadarıyla. Mümkün.. Pidgin'in alt kısmında durumları gösteren butona tıklanıp Yeni Durum seçildiğinde açılan yeni sayfadan, Farklı hesaplar için farklı durumlar kullan seçeneğinden ayarlanabilir. Bu arada Pidgin kullanıyorum ilk günden beri..
susema

XRumer

Eğer sadece Msn protokolü kullanıyorsanız ve kameralı görüşme yapmayacaksanız Kmess'i öneririm, Kde için yazılmış ama her masaüstünde çalışır. Üstelik oldukça hafif.

stratovarius

Windows live messengerın protokol değişikliğinden görüntülü görüşme msn protokolü üzerinden şuanda yapılamadığına göre amsn,emesene türevlerine çok gerek kalmadığını düşünüyorum. Pidgin gibi sistemi yormayan kullanımı çok kolay olan bir program her zaman işimi görüyor.

@sema teşekkürler keşfetmediğim bir özelliği öğrenmiş oldum.

Mücahit AYDINLIK

enver_226

aMSN iyi gibi biraz ama sistemi kasıyor açılırken. özellikle seri hareket edenler için sıkıcı olabilir. yine de klasik bir msn profili verdiği için aMSN yi kullanıyorum.

doe

neneki

10.10 ile gelen empathy i denemelisiniz kanımca. artık görüntü ve sesli sohet yapabiliyorsunuz. dosya gönderme ve alma işlemide gayet başarılı geldi bana dostlar  ;)

Krazky

Alıntı yapılan: neneki - 13 Ekim 2010 - 11:37:44
10.10 ile gelen empathy i denemelisiniz kanımca. artık görüntü ve sesli sohet yapabiliyorsunuz. dosya gönderme ve alma işlemide gayet başarılı geldi bana dostlar  ;)

Empathy ile görüntülü konuşma ve sesli sohbet yapılabiliyor mu artık?

Yiğit Ateş

Alıntı yapılan: Krazky - 13 Ekim 2010 - 18:53:00
Alıntı yapılan: neneki - 13 Ekim 2010 - 11:37:44

Empathy ile görüntülü konuşma ve sesli sohbet yapılabiliyor mu artık?
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,22857.0.html

XRumer

Msn için Pebrot diye bir şey duydum. Galiba terminalden Msn'ye bağlanmayı sağlıyormuş, ama emin değilim. Ne olduğunu bilen var mı?

Neptunmavisi

Skype Tercih ettimde,  Skype nin bu kadar çok kullanıldığını bilmiyordum.  Skype nin Kamera desteğide çok iyi.
İşlemcide AMD, İşletim sisteminde Linuxtan şaşmam.

ubuntupardus

Zaten pek lazım olmuyor. Ubuntu ile gelen Empati yetiyor. Ek bir yazılım yüklememe gerek yok