Ynt: Oturum açma hatası. Şifremi kabul etmiyor.

Başlatan devrimmehmet, 23 Aralık 2017 - 05:15:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

devrimmehmet

Aynı sorunu yaşıyordum ama sorunum şifremin hatalı olması değil çünkü uçbirime düşüp kullanıcı şifremi defalarca değiştirdim ve zaten hatalıdır demiyor aynı açıyormuş gibi giriyor sisteme siyah bir ekran geliyor ve ardından tekrar kullanıcı ekranına atıyor beni.

Ubuntu'ma giremiyordum kısacası ve birkaç araştırma yapıp yeni kullanıcı oluşturup ubuntu'ma girmeyi başardım lakin şimdi hala eski kullanıcı hesabıma erişemiyorum içerisinde önemli ders dökümanlarım mevcuttu. Öğrencilik halleri çıkmış sorular ıvır zıvır yani. Mümkünatı varsa okulum hala bitmediği için dosyalara erişmek istiyorum. Yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun olurum.

ÖZETLE: Kullanıcı şifrem doğru olmasına rağmen kullanıcı hesabıma erişemiyorum şifreyi kabul ediyor siyah bir ekran geliyor ardından tekrar kullanıcı seçim ekranına dönüyor.

ata1

if

@devrimmehmet,

Şu an oturum açabildiğiniz kullanıcı (A) ve oturum açamadığınız kullanıcı (B) olmak üzere iki tane kullanıcı tanımlı sistemde sanırım. Siz B ile oturum açmak istediğinizde tekrar oturum açma ekranına mı dönüyorsunuz?

sudo -i B
cd && ls