amd ile wine dengesizlik sorunu

Başlatan lınuxtwo, 23 Ocak 2015 - 02:29:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lınuxtwo

selamünaleyküm
amd ekran kartı yukledımde ama bu seferde wine silindi wine yuklemeye calısdıgımda bu sefer amdyı sılerım dıyo buna cozum bılen

Salvo01

resim yada ne dediğini yazar mısın ?
Bilim ve sanat bir kuşun kanadı gibidir. Bu iki kanadı kullanabilen toplumlar uçar ve özgür olurlar. Uçamayanlar ise tavuk olur.
'Tavuk toplum', önüne atılan bir avuç yemi gagalarken, arkadan yumurtalarının alındığının farkında bile olmaz.
-Charles Darwin

grayloop

Kullanırken bir fark oluşturmuyorsa açık kaynaklı ekran kartını yükleyin.
hüzün ki en çok yakışandır bize
belki de en çok anladığımız
                                 H. Yavuz

lınuxtwo

fark var sımdı wıne da lazım ne olucak ? wine sız wındows programları calısmıyo :S yada wine benzer bır windows programlarını calıstıran lınuxda program bılen varsa oda olur

plazma

wine kurmaya çalışırken ne oluyor komut ve çıktıları paylaşırsanız daha iyi olur.

lınuxtwo

kardeş komut cıktısı felan yok sımdı bak ben amdnın grafık programını kuruyom dıyokı işte bu paketlerı yuklersenız wine sılınecek bu kadar bende dıyom kı wine a benzer bır program var mı

Amenofis

Programı kurarken çakışmaları görmezden gelecek bir seçenek varsa işini görür heralde. Opencl sürücüsü ile ilgili bir sorunmuş bu çünkü. O da senin işine yaramaz zaten.  --ignore-missing iş görür belki.

lınuxtwo

ignore miisn nedir wine benzer program bılıyosan yazar mısın

plazma

Wine nasıl kuruyorsun? Nvidia da biliyorum paket çakışması yaptığını amd/ati de ilk defa duyuyorum

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 25 Ocak 2015 - 16:46:24

Böcek varmış kullandığın dağıtımda alpha/beta paketleri var mı

Böcek adresi https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/wine1.6/+bug/1376587

lınuxtwo

ati de işte cakısıyo birini yüklesem digeri siliniyo buna çozum bılıyo musun

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 25 Ocak 2015 - 17:33:56

indirdigim paketin adı: amd-catalyst-omega-14.12-linux-run-installers.zip içindeki ise  amd-driver-installer-14.501.1003-x86.x86_64.run bunu yuklemey calısıyom bir yardım

edersenı  zz ıyı olur tesekkurler