Nvidia

Başlatan SworderS, 22 Ocak 2015 - 21:48:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SworderS

Beyler, size bir şey bahsedeceğim. Nvidia GeForce 8500 GT'nin üstünde ünlem işareti var. Onu nasıl düzeltebilirim? Ekran küçülüyor. En üstteki ekran görüntüsünü seçince, monitör kapanıyor. Normal ekran görüntüsüde yok. Biri bana yardım edebilir mi? Sistemi geri yüklesem, eskiden kaydetmiştim, sistemi yeniden yüklesem, ekran düzelir mi? Driver yüklemem gerekir mi? Cevaplarınızı Bekliyorum...
Aslında şu soruma cevap verin:
Sistemi Geri Yüklesem, ekran geri gelir mi?
Sistemi ben eskiden kaydetmiştim. Ekranda düzgündü. Sistemi yeniden başlatsam düzelir mi? Çünkü düzelmesi benim için önemli. Hiç bir oyunumu açamıyorum. Bazı oyunlar açılıyor, ancak çok fazla kasıyor. Yani artık internette geziyorum çok sıkılıyorum. Bana yardım edebilirmisiniz? Sorumu cevaplarsanız sevinirim. Sorumu yine tekrarlıyorum:
Eskiden sistemi ben kaydetmiştim. Şimdi sistemi geri yüklesem ekran gelir mi? Driverde yüklemiştim.
Cevaplarınızı Bekliyorum... Konumu dikkatlice okuyup cevap yazın lütfen...

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 22 Ocak 2015 - 21:48:49

Bu konu çok tekrarlandıysa bütün forum halkından özürlerimi diliyorum.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 22 Ocak 2015 - 21:49:56

Sistemi yeniden başlatsam kısmı, Sistemi geri yüklesem olacaktır.

plazma

İşletim sistemi ne kullanıyorsunuz?

SworderS

İşletim sistemi derken?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 22 Ocak 2015 - 22:16:27

Windows 7 felan mı

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 22 Ocak 2015 - 22:18:17

Windows 8.1 kullanıyorum.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 22 Ocak 2015 - 22:33:58

Beyler yardımlarınıza ihtiyacım var!
Windows 8.1 kullanıyorum.

heartsmagic

@SworderS, bu forum Windows forumu değil. Sorununu Windows'a özel bir forumda dile getirmelisin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

SworderS

Konuyu dikkatli okumalısın. Resmen NVIDIA ile ilgili.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 22 Ocak 2015 - 22:56:17

Sistem Geri Yükleme felan Windows ile ilgili olabilir ama konu NVIDIA ile ilgili. Bana win 8.1 64 bit güncel bir driver lazım. Sadece linkini atmanız yeterlidir.

heartsmagic

@SworderS, genç bir arkadaşım olduğunu düşünerek tekrar yazayım fazla kırıcı olmadan, ben değil sen dikkatlice oku lütfen. Kullandığın işletim sistemi Windows. Dünya üzerinde bir tane işletim sistemi yoktur, farklı farklı işletim sistemleri vardır. Biz bu forumda Windows kullanmayanlar olarak bulunuyoruz. Windows kullanmayan insanlar olarak sana nasıl yardımcı olabiliriz? Lütfen bir Windows forumu bul ve sorununu orada dile getir.

Konuyu kapatıyorum ki daha fazla uzamasın.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.