İşletim Sistemi Başlatma Hatası

Başlatan xili, 29 Eylül 2014 - 23:00:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xili

Toshiba Satellite c55d-a-14m AMD E-1 işlemcisi olan laptopum var buna bugün Ubuntu 14.04 kurayım dedim normal işletim sistemim Windows 8.1 ve böyle bir sorunla karşılaştım Windows'u normal bir şekilde açıyorum ama Ubuntu'ya tıkladığım zaman sistem yeniden başlıyor ve yine hangisini açayım diye soruyor fotoğraftaki hatayı alıyorum ne yapmam gerek ?

[eklenti yönetici tarafından silindi]

if

@xili, 14.04'de Wubi desteği bulunmuyor. Ubuntu'yu denemek istiyorsanız diskinizden biraz yer ayırıp oraya kurun.

xili

heartsmagic

Ubuntu tarafında, Canlı CD üzerinden C'yi küçültüp kendisi için bir bölüm oluşturabilirsin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

xili

ok saolasın onu kurduktan sonra Windows u kopmle nasıl silebilirim peki birde Windows u komple silersem ubuntu daha hızlı çalışır mı yoksa hiçbir etki yaratmazmı ?

heartsmagic

Windows'u sileceksen eğer Ubuntu için yer ayırmana gerek yok. Tüm diski kullan dersin, ne var ne yok siler, kendine göre kurulum yapar Ubuntu. Fakat, diskteki her şeyi siler, ona göre.

Windows'u silmen Ubuntu'yu hızlandırmaz veya yavaşlatmaz. Kısacası o şekilde düşünme ve yeni bir kullanıcıysan şimdilik Windows'u kenarda tut. Ancak, makinede Windows 8.1 olduğuna göre UEFI var demektir. Wiki'mizdeki Kurulum maddesine bakarak UEFI kurulumu yapman gerekiyor.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.