Mobil site

Başlatan HakanSeven12, 12 Haziran 2013 - 01:44:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HakanSeven12

Mobil site calismaniz var mi? Yoksa olacak mi boyle bisey?

cagriemer

Sayfanin en altinda WAP2 baglantisini goreceksiniz. Oradan cok duzgun olmasa da forumun daha hafif bir surumune erisilebiliyor. Ayrica tapatalk uygulamasini calistiran(iOS ve Android versiyonlari mevcut) bir cihaza sahipseniz, tapatalk'i da forum ile kullanabilirsiniz.

betseg

Tapatalk'ı deneyeyim dedim, ama paralıymış. WAP2'yi kullanacağız mecburen.

HakanSeven12

tapatalkı hiç sevemedim malesef

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 12 Haziran 2013 - 13:47:20

wap2 de çok saçma bi görünüşe sahip :)

if

@Metalist_Angel, neden saçma?

HakanSeven12

decent

@Metalist_Angel

Mobil cihazlarda görsellik ikinci plandadır; hızlı olması için,  daha az veri alışverişi ile işlem yapılabilen metin ağırlıklı bir tasarım tercih edilir.
Net bağlantısı olan en basit telefondan tutun da, tabletler ve ucuz pahalı çoğu mobil cihaz için durum budur.

Tabii senin mobil kelimesine hangi manayı yüklediğini bilmiyorum.

Görselliği senin istediğin gibi olan mobil sitelere örnekler verebilir misin ?

HakanSeven12

gayet görsel ve hızlı mobil sitelerde var :) mesela cepmod sitesi mobil olarak hem çok ayrıntılı hemde çok hafif hem hız hem görsellik bi arada olabilir zaten son zamanlarıda ülkemizde 3g iyice yaygınlaştığı için biraz daha görsel mobil siteler tasarlanabilir

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 13 Haziran 2013 - 21:16:32

bu sadece bir öneri yapıp yapmamak adminlere kalmış

müşavir.

olabilir ama wap2 de gayet iyi çünkü 1 gb internetim var. Benim için ne kadar sade olursa o kadar iyi :) Tapatalk'ta paralı olmasa kullanacağım amma velakin wap2 idare ediyor çok şükür :)
Türkçe, yaşamdır.

seniorokur

@decent ubuntu tr nin forum sayfasi gercekten cok hos, hatta tek sevdigim smf tabanli forum :) Reklam yapmak gibi olmasin ama donanimhaber'in forumunun mobil versiyonunda da fazla veri alisverisi gerektirecek bir durum soz konus degil bence, resimlerde gizlenmis. Hani diyorum ufak bir oneri mor agirlikli guzel bir mobil versiyon mu olsa?

Tabi tapatalk destegi var onun icinde ayrica tesekkuru borc bilirim :)
I can hear the birds
I can see them fly
I can see the sky
It's about to cry

agritux

Tapatalk beta sürümleri markette ücretsizdir. Deneyebilirsiniz.

HakanSeven12

Tapatalkın tam sürümü var ama kullanmıyorum mobilden girenleri mobil bir site karşilasa güzel olur düşüncesindeyim

heartsmagic

Bunun için kullandığımız temayı mobil için özelleştirmemiz gerekiyor. An itibarıyla böyle bir çalışmamız yok. Vakit bulunduğunda, teknik olarak ilgilenmeye fırsat bulduğumuzda belki duruma bakabiliriz.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Altaylardan_Gelen_Atlı

Üstadlar tapatalk " openSSL heartbleed " Dangerous hatası veriyor Android üzerine de
Taramayı CM security heartbleed detector ile yapmıştım ekte görüldüğü gibi sakıncalı buldu tapatalkı kaldırmak istiyorum başka yapmam gereken varsa yardım rica

Saygılar

[eklenti yönetici tarafından silindi]
'' YasLandığın ağaç kof ise sende yıkıLırsın ''

siberoloji

@DedeLanD;
Tapatalk içerisinden logout ile oturumu kapatın.
Programı kaldırın ve yazılım merkezinden tekrar yükleyin.
Bu işlem güvenlik anahtarınızın tekrar üretilmesini sağlayacaktır. Sanırım problem çözülür.
Android sürümünüz 4.1.1 ve daha eski ise telefonunuza Google Play Store üzerinden "Heartbleed Detector" programını indirip tarama yaptırabilirsiniz.

Altaylardan_Gelen_Atlı

tablet ; android 4.4.2 kuruluydu
atık için C. Master kullanıyordum ve '' Heartbleed Detector '' de kurdum ve taratınca o tespit etti
tapatalk'ı ;
ayarlar>>> uygulama merkezinden >>>kaldırdım
şu an temiz görünüyor yapamam gereken kalmadı sanırım
PC de 14.04 kullanıyorum sanırım bu sürümde sorun yok
ilginiz için teşekkürler

onparmakfklavye

Symbian üzerinde opera mini 7.1le forum kullanılıyor. Yeni telefonlarda nasıldır bilemem fakat ubuntu uçtuğu zaman hayat kurtarıyor

cagriemer

Alıntı yapılan: DedeLanD - 14 Nisan 2014 - 16:30:50
Üstadlar tapatalk " openSSL heartbleed " Dangerous hatası veriyor Android üzerine de
Taramayı CM security heartbleed detector ile yapmıştım ekte görüldüğü gibi sakıncalı buldu tapatalkı kaldırmak istiyorum başka yapmam gereken varsa yardım rica

Saygılar

Buna bir aciklik getirmekte fayda var. Bu sorun Ubuntu Turkiye'den kaynaklanan bir sorun degil. Kullandigimiz OpenSSL surumu Heartbleed icin gerekli yama yapilmis bir surum. Sertifikamiz ise OpenSSL guncellendikten sonra olusturuldu. Yani daha onceden "private key"'in sizdirilmis olmasi gibi bir ihtimal olamaz.

Altaylardan_Gelen_Atlı

@cagriemer ;

Üstad bilgilendirme için sağol.

ubuntuyu acemi olarak uzun süredir kullanıyorum windows'u tarihin tozlu sayfalarına gömdüm
forum.ubuntu-tr sayesinde yazılım ve sistemle ilgili bir sıkıntım yok denecek düzeyde 
ve kaldı ki kul yapısı olan her yazılımda ufak tefek sıkıntılar olabilir
ama sistem yazılımcıları yani linux / ubuntu sürekli gelişim göstererek bunları güncelleyerek proplemleri hallediyor
ve forum siteniz/ özgür yazılım topluluğu aktivist yönetim kadroları ve siz üstadların fedakarlıkları cabası
özgür yazılım yani linuxlara riyasız olarak güvenim tam :)

şahsım naçizane olarak ubuntu.tr forumu da fazla aktif olmasam da çok sık olarak takip ediyorum
bilgi kısıtlı olunca sadece öğrenme çabası okumak anlamak kavramak vs...
çok az düzeyde olan birikimimle hiç çekinmeden  beta  ubuntu 14.04 ü  kurdum ve hata raporu yolluyorum
acemide olsak faydamız olsun :)

yani kısaca linux / ubuntu ya güvenim tam

saygılar

D@bbe

Alıntı yapılan: müşavir. - 13 Haziran 2013 - 23:55:54
olabilir ama wap2 de gayet iyi çünkü 1 gb internetim var. Benim için ne kadar sade olursa o kadar iyi :) Tapatalk'ta paralı olmasa kullanacağım amma velakin wap2 idare ediyor çok şükür :)

ücretsizi var reklamlı...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity&hl=tr

forum mobil cihazlara uygun... android tarayıcısı ile sorunsuz...

poʍǝɹǝd bʎ ɔɐspǝɹ˙˙˙