içsel sorun maltego

Başlatan kaosfeyk, 24 Kasım 2012 - 00:45:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaosfeyk

maltego isimli programı kurmak istiyorum .deb olarak indirdim kurdum daha sonra içsel bir hata verip programı kaldırıyor.
bir işi yapan bir insan varsa ve o iş doğaya aykırı değilse o işi sende yapabilirsin.

if

@kaosfeyk, bu uygulamayı nereden indirdiniz?

kaosfeyk

bir işi yapan bir insan varsa ve o iş doğaya aykırı değilse o işi sende yapabilirsin.

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

kaosfeyk

kolay wine ile kurdum java yıda kurmanız gerekiyor.

burk

@kaosfeyk aslında sorunu bizim taraf için irdelemek adına uçbirimden programı çalıştırmayı deneyip çıktıları buraya geçseydiniz daha anlamlı olurdu. Muhtemelen
maltego komutuyla program çalışacaktır.

kaosfeyk

kaos@kaos-Aspire-5755G:~$ maltego
maltego: command not found
kaos@kaos-Aspire-5755G:~$

seçke anasayfasına gelip kurulu programlardan açmak daha faydalı bence

burk

Simgeyi tutup uçbirime sürükleyin, uçbirimde açmak istememin sebebi hatayı net bir biçimde görebilmek.

kaosfeyk

uçbirime sürükleyip bırakamıyorum çünkü yeniden eski yerine dönüyor.

burk

Uçbirim açıkken süper tuş ve tab aracılığıyla uçbirimi çağırıp simgeyi oraya sürükleyebilirsiniz.

kaosfeyk

supertuş tab işe yaramadı tab sadece tab da şu oldu.
Display all 3263 possibilities? (y or n)
Display all 3263 possibilities? (y or n)

burk

Süper tuş olarak soldaki alt tuşunun solundaki tuştan bahsediyorum. Bu arada programın kendi adıyla çalışması gerekiyordu. Sizde Java ne durumdaydı?

kaosfeyk

programın çalışması için javayıda wine ile kurmanız gerek.

burk

Bu arada aynı süper tuştan bahsediyoruz ve siz de Unity kullanıyorsunuz değil mi?

cagriemer

Uygulama wine ile kuruldugu icin cozuldu etiketini kaldiriyorum.

kaosfeyk

Uygulama wine ile kuruldu ve çözüldü konuyu kilitleyelim bari.