Google Chrome her açıldığında şifre soruyor

Başlatan erkin0007, 03 Haziran 2014 - 17:32:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erkin0007

merhaba.
bilgisayar açılırken şifre sormayacak şekilde ayarladım fakat google chrome açtıkdan kısa süre sonra öntanımlı anahtar(bilgisayar şifremi) istiyor.bunu sormasını nasıl engelleyebilirim
Linux mint kullanıyorum
birde şifrem "1" bunda herhangi birsıkıntı olurmu mesela güvenlik sıkıntısı

if

Parola yöneticisi gibi bir şey var mı? Gnome-keyring yüklü mü?

erkin0007

mario35

google  chrome da  son zamanlarda  tüm sistemlerde  sorun var,sadece  sizin ki  ile değil,firefox  kullanmanızı  tavsiye  ederim,ayrıca  yeni  eklentiler  ile  program bulamadım  derdide  son buldu

enginkanat

Bu konu ile ilgili bir çözüm bulunamadı galiba. 2010 yılında yayınlanan ubuntu için bir çözüm önerisi olmuş ancak artık işletim sistemi farklı duruyor.

turkerataturk

parola ve anahtarlar dan giriş bölümü silin düzelir.
''Mustafa Kemal ATATÜRK''

ata1

1910

Bunu bir sorun olarak görmeyin. Chrome'u, kurduktan sonra ilk açılışında şifre ekranı geliyor. O kutucukta, şifre girmeden ilerlerseniz bir daha sormayacaktır.

mozhan

Bu gnome-keyrign ile alakalı olabilir aslında olay şu chrome a kaydedilen pasaportlar kullanıcı adı ve geçmiş özel bilgiler olduğundan gnome-keyrign size güvenliğiniz için uygulamanın bu özelliğinin kullanılmaya başlanması için önceden belirlediğiniz parolayı soruyor. Gnome keyrign özel programlara erişimde şifre soruyor yani sistem açıldıktan sonra ilk özel bilgi kullanan programda bu şifre olayı karşına çıkar mesela thunderbir chromium vs. daha sonradan bu kilit açıldığı için o oturum boyunca bidaha böyle bi parola sorulması ile karşılaşmazsın.
When we ride on our enemies..

https://github.com/mustafaozhan