Shotwell Fotoğrafları Yayımlamıyor?

Başlatan syagdiran, 10 Mayıs 2014 - 14:45:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

syagdiran

Merhaba Arkadarlar. 14.04 TLS'de Shotwell fotoğraf yöneticisi ile herhangi bir fotoğraf yayımlayamıyorum.  Facebook gibi farklı hesap eklenmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

[eklenti yönetici tarafından silindi]

if

Alıntı YapLC_ALL=C shotwell
ile açıp eklemeyi deneyin.

matrax_41

syagdiran

@if
Ne yazık ki durum değişmedi.
sevket@Sevket:~$ LC_ALL=C shotwell

(shotwell:2630): GLib-GIO-CRITICAL **: g_app_info_get_commandline: assertion 'G_IS_APP_INFO (appinfo)' failed

(shotwell:2630): GLib-CRITICAL **: g_spawn_command_line_async: assertion 'command_line != NULL' failed

(shotwell:2630): GLib-GIO-CRITICAL **: g_app_info_get_commandline: assertion 'G_IS_APP_INFO (appinfo)' failed

heartsmagic

Fotoğraf yayımlama işini Unity seçkesinden bir fotoğraf bulup, daha sonra yayımlama şeklinde falan mı yapıyorsun? Web uygulaması şeklinde mi açılıyor bu pencere yani?
Yoksa Shotwell'i bağımsız bir şekilde açıp mı yapıyorsun? 

Sorun Gnome tarafına iletilmiş, @matrax_41'in ilettiği hata kaydında görülüyor bu. Ancak orada aynı sorunu tekrarlayamamışlar, demek ki sorun Ubuntu'ya özel, muhtemel şüpheli de web uygulamaları yine ne yazık ki.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

syagdiran

@heartsmagic
Shotwell'i bağımsız bir şekilde açıp bir fotoğrafı seçip alttaki Yayımla butonunu kullanarak yapmak istiyorum ama olmuyor.

heartsmagic

Hatayı ben de üretebiliyorum, ilgili böcek kaydına bir "backtrace" çıktısı da aktardım ancak iş göreceğinden pek emin değilim. En azından kaydı hareketlendirmiş olduk.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.