Biostan Sonra Siyah Ekran

Başlatan SaidiaS, 30 Haziran 2012 - 12:57:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SaidiaS

Bilgisayarıma ubuntu  kurayım dedim daha öncesinde windows 7 vardı.. ubuntuyu bütün diske kurdum kurulum sonunda bir hata verdi * bir şey tekrar tanınlayın diyordu sda falan şuan tam hatırlamıyorum ölümcül hata da yazıyordu.. daha sonra tekrar seçtim ordaki seçeneklerden sonra kurulum başarılı dedi kurulumu kapattı yeniden başladı bios geldi biostan sonra siyah bir ekran ve sol üst köşede "_" yanıp sönen bir çizgi var forumda birkaç * bir şey denedim başarılı olamadım daha sonra http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=33982.0 buradaki en son mesajdaki işlemi uyguladım daha sonra biostan sonra bir ekran gelmeye başladı GNU GRUB VERSİON 1.99 devamındada yazılar var 3 satırlık ve altındada komut istemcisi var grub> yazıyor ve kove devamında sanki kod bekliyor gibi.. kısacası şuan ubuntuyu açamadım sadece flash bellek üzerinde ubuntuyu kurmadan dene komutuyla açabiliyorum

teşekkürler..

ekremsenturk

Flash bellek'ten başlattığın Ububtu ile disk'ini açıp, disk'te ne var veya ne yok, görebilirsin.

SaidiaS

birkaç defa daha kurdum ve en sonuncusunda hata falan çıkmadı ama şimdide wi-fi çalışmıyor

ekremsenturk

Wifi kapalı olabilir veya önce uygulamalar arasından "Donanım sürücülerini" seçip, indirip, kurman ve çalışabilir olarak seçmen gerekebilir.

if