[Çözüldü] Komut satırına nasıl gireceğim?

Başlatan minimum4, 21 Nisan 2008 - 13:16:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sypro

Alıntı yapılan: ufuk_k - 24 Nisan 2008 - 21:38:17
Dediğin komutu pek önermiyorlar diye gördüm, nedenini bilmiyorum ama, yani grafik uygulama çalıştırırken alt+F2 yapıp gksu nautilus /etc/X11/xorg.conf yapmak daha sağlıklı sanırım.

önerilme durumu hakkında bilgi sahibi değilim ama ben gayet öneriyorum. yeni kullanmaya başlayan birisi için komut yazmak gayet zor bir şey. hele ki X yerine x yazmak ve bunun sonucunda istediğini yapamamak falan.. görerek, alışkın olduğu şekilde yapmaları daha sağlıklı geliyor bana nedense. ayrıca nautilus üzerinden yapılan işlemlerin komutlarla yapılanlardan bir farkı yok, neticede ikisi de super user üzerinden işlem yapıyor.

"Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz."

heartsmagic

Her ne kadar iyi bir çözüm olmasa da arkadaş 7.10 kurarak sorunu çözmüş. Hoş Hardy'nin çıktığı şu günlerde Gutsy ile idare etmek birazcık zor olacak. Ben konuyu çözüldü olarak değiştirip, kilitliyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.