18.04 yükseltme hatası

Başlatan dobby, 31 Aralık 2017 - 01:02:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dobby

Öncelikle herkese merhabalar
Forumda ve ubuntuda yeniyim bilgisayarıma 16.04 kurmuştum daha sonra wifi ile ilgili sorun yaşayınca gideremedim ve 18.04 yükseltince düzelir umuduyla uçbirim kullanarak yükseltme gerçekleştirdim.Yükseltme bittikten sonra 18.04 hata verdi mouse ve klavye artık çalışmıyor ancak ekran klavyesi kullanarak sisteme yine unity olarak girebildim sisteme baştan temiz bir format atmak istiyorum bütün sorunlar çözülsün diye ancak bu sefer de bios usb kuruluma başlamıyor bir türlü.Ne yapacağımı bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim.

dobby

WaylandIZMIR

Dostum bence Ubuntu'nun 17.10 sürümünü kullanman gerekiyor. 18.04 sürümünün henüz alpha'sı bile çıkmadı. Feci halde kararsız bir dağıtımdır ve bazı donanımlarının çalışmaması çok normal. Dediğim gibi test sürümüdür kendiler. Sen son sürüm olan 17.10'u kur ve bak keyfine.
Devrimin amacını kavramış olanlar, sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır.
Mustafa Kemal Atatürk

dobby

acaba yaptığım hata veren yükseltme işleminin tüm etkilerini ortadan kaldırabileceğim sistem geri yükleme gibi bir işlem var mıdır