[Çözüldü] wine ile yüklenen yazılımlar nerededir?

Başlatan ceyhun123, 22 Kasım 2015 - 16:02:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ceyhun123

Arkadaşlar wine ile suite programı yükledim fakat şuan programı bulamıyorum. Nerededir bu program?
Herşeyden şüphe edenler, hiçbirşeyden şüphe etmeyenlerden daha az aptal değildir.

seron

"Browse C drive" diye aratırsanız, sorunsuz kurulduysa çıkacaktır. Daha doğrusu kurulduğu yer çıkacaktır. Masaüstüne kısayol atmadı mı?

ata1

Wine kurulduktan sonra kullanıcı ev dizini altında .wine adında gizli bir klasör oluşur: /home/kullanıcı adınız/.wine
Bu klasör içinde sanal "C:" sürücüsü, Program Files, Windows gibi klasörlere ulaşabilirsiniz. Eğer .wine klasörünü göremiyorsanız gizli dosyaları görünür hale getirmelisiniz.

ceyhun123

Masaüstüne kısayol olarak hiçbirini atmıyor. Gizli klasörleri görünür yaptım kök klasörünü buldum programın fakat açmak için uygulama yok. Ne yapmalıyım?
Herşeyden şüphe edenler, hiçbirşeyden şüphe etmeyenlerden daha az aptal değildir.

seron

Görmeden uzaktan karar vermek ya da birşey söylemek zor. Ama eğer Wine'ın sitesine giderseniz orada hata raporlarına, hangi program ya da oyunları sorunsuz çalıştırdığı veya hata verdiği ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Benki de kurduğunuz programı çalıştırmaya uygun değildir. Belli başlı programlarda benim de başıma benzer sorunlar gelmiştir.

O klasöre gelebildiyseiz içeriği ile ilgili görsel paylaşabilir misiniz?

Bir de uninstall wine software dendiğinde kadlırılacak programlar listesinde gözüküyor mu o kurduğunuz program?

ata1

heartsmagic

Masaüstü ortamı nedir? Wine ile doğru kurulduğunda Unity üzerinden erişilebilir olmalı uygulamalar.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.