simge seti ayarı ve simge denkleşmesi

Başlatan kulkke, 20 Mayıs 2011 - 05:21:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kulkke

ubo icons setini yükledim, ancak şöyle bir sorun var ki, ingilizce olmadığından sanırım, örneğin resimler, müzik klasörlerine atanması gereken iconlar atanmıyorlar. nasıl yapablirim onu düzeltmeyi?

bir de gene örneğin, klasörlerin renkleri değiştirilebilinir gibi görünüyor bakınca icons klasörü altından ama ayarını bulamadım. =/ onu nasıl yapabilirim?

set şurada http://gnome-look.org/content/show.php/Ubo+Icons+Theme?content=122078

krwlng

Enteresan bir simge setiymiş, fakat alpha diyor yani bazı sorunlar olabilir, uyumsuzluklar çıkabilir, renk ile ilgili temanın açıklamalarında mutlaka bilgi vardır, atolm temasında bir çok simge teması vardı ve bir python uygulaması ile istediğimizi seçiyorduk, bunda da öyle bir seçim işlemi yapılabilir belki, ya da temanızı özelleştirip simgeler kısmına bakarsanız belki orada renk seçenekleri belirtilmiştir ayrı olarak.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

Yiğit Ateş

Ubuntu Tweak'te varsayılan dosya konumları var ev dizini, müzik vs. için. Oradan uygun dizini ayarlayıp görünüp görünmediğine bakabilirsin.

Arch'ta şu şekilde de güncelliyorduk, Ubuntu'da da aynıdır sanırım.

xdg-user-dirs-update

kulkke

tekrar aynı tip soru soruyorum ama önceki başlık altına yazılacak gibi olmadığı için tekrar açtım, pek önemli bir konu başlığı gibi değil ama bulamadım; efem, yerlerdeki ağ ya da nautilusdaki ağ ve windows ağları simgeleri nerede ve ne addalar? değiştirmek istiyorum ancak örneğin vinagre programının sigemsini buldum yahut sadece vinagre.png adı ile bir resim dosyası açmak kullanılan simge setidne yetiyor atamaya simgeyi ancak ağ için bulamadım, nerede ağın simgesi ve ne adı altında, yani dosyanın adı ne? yani vinagre.png gibi adı derken.

sağ tıklatıp özelliklerden sigem atamak nautilus'deki simgeyi ve programın kendi simgesini değiştirmediği için tam istediğim yol değil, doğrudan dosya atamayı o yüzden istiyorum.

heartsmagic

@kulkke, başlıkları birleştiriyorum. Bu başlık altına neden yazılamaz dedin bilmiyorum ancak sonuçta bir başlık var ve devam edilebilir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.