Çok oyunculu X-O-X

Başlatan erenust, 10 Mart 2011 - 20:09:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erenust

Merhabalar,

Forumda şurada C ile yazılmış bilgisayara karşı oynanan bir Tic tac toe oyunu gördüm. Ben de çok oyunculusunu yapmak istedim. Sunucu olarak başlatıp bir rakip gelmesini bekleyebilir (python xox.py -s) ya da bir sunucuya bağlanabilirsiniz (python xox.py -c sunucu_adresi). Sunucu tarafındaki oyuna başlar.

İyi oyunlar.

İndirmek için buraya tıklayın.

Not: Class'ın dışındaki kodları try...except içine aldığımda normalde vermediği hatalar veriyor. Sebebini ve nasıl çözüleceğini biliyorsanız ve yazarsanız çoook mutlu olurum.
Öğrenmek, akıntıya karşı yüzmek gibidir: ilerlemediğiniz takdirde gerilersiniz.

sem

Düşündüğüm bir proje idi.. ellerinize sağlık... Yalnız programı çalıştıramadım... Acaba sıkıntı nedir? Yanlış bir işlem mi yapıyorum.. x iznini verdikten sonra durum şu şekilde;

sem0900@debian:~/Downloads$ ls -li | grep *xox*
1841891 -rwxr-xr-x 1 sem0900 sem0900     2548 Mar 10 23:50 xox.py
sem0900@debian:~/Downloads$ '/home/sem0900/Downloads/xox.py' -s
bash: /home/sem0900/Downloads/xox.py: /usr/env/bin: bad interpreter: No such file or directory
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

hitokiri

bin ile env in yerini değiştirmek gerek =)

sem

Kod içerisinde mi yoksa bilgisayarda mı =)=)

Deneyecek arkadaşlar hitokirinin belirttiği değişikliği yaparsa sıkıntı yaşamayacaklardır...

Yani ilk satır şu hali almalı

#!/usr/bin/env python

Teşekkür ettim =)
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

erenust

Ben kod yazarken hep /usr/env/bin kullanıyordum, bundan sonra artık /usr/bin/env kullanırım. Bunu yazdığınız için teşekkür ederim. :)
Öğrenmek, akıntıya karşı yüzmek gibidir: ilerlemediğiniz takdirde gerilersiniz.