video'yu flash'a aktarmak için program?

Başlatan hasanaa, 27 Şubat 2011 - 02:02:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasanaa

herhangi bir videoyu flasha aktarıp htmlye koymak istiyorum. fizy.com gibi (kapandıktan sonraki hali) html yi açınca direkt kendiliğnden açılması lazım. hangi programı kullanabilirim ya da var mı böyle bi program?
Dropbox referansım

hasanaa

bilen yokmu arkadaşlar ya da bi fikri olan?
Dropbox referansım

bytan

Direk birebir aradığını bulamazsın. Belki tarayıcıdan yapabileceğin farklı kaydet işlemi bir ihtimal html olarak sayfayı almanı sağlayabilir.

Yapacağın işlemi ikiye ayırırsan, önce videoyu ön bellekten almalısın veya çeşitli eklentilerle bunu indirip kaydetmelisin. İkinci işlem ise html isteğini kapsayan çalışma. Bunu bir şekilde sen yapmalısın. Ya da neden html? Doğrudan çift tıklayarak media oynatıcı ile açmayı istememe sebebin nedir?
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

hasanaa

aslında html olayını hiç karıştırmadan sormalıydım galiba. http://fizy.com/ siteyi açtığınızda göreceksiniz flash uygulama galiba o ben pek anlamam. orda hangi karenin üzerine gelirsen o çalıyo. ama benim istediğim daha basit tek bir video olacak ve direkt olarak o oynayacak
Dropbox referansım