Anahtarlık kilidini unuttum

Başlatan erenium, 28 Eylül 2010 - 15:12:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erenium

Merhaba arkadşlar ben microsoftu terkedip ubuntu 10,04 kullanmaya karar verdim şunu söylemeliyimki super ötesi ama geçişte zorlandım ama deyiyor buna herneyse benim söyle bir sıkıntım oldu Acer marka laptopuma kurdum herşeyi süper çalışıyor ama ben wireless kurduğumda ANAHTARLIK KİLİDİ  koymşum ve bunu unuttum ev dışında biryerde bağlanamıyorum. bu şifre nasıl resetlerim yada görebilirim lütfen yardım.

Ozmo

yakın zamanda kullanıcı parolanı değiştirdinmi?

erenium

Alquimista

If you should go skating on the thin ice of modern life, dragging behind you the silent reproach of a million tear-stained eyes, don't be surprised when a c rack in the ice appears under your feet. You slip out of your depth and out of your mind with your fear flowing out behind you as you claw the thin ice.

erenium

evet bunları denedim ama olmadı en son nokta buraya yazmak zorunda kaldım  :(

Alquimista

O zaman şöyle deneyelim;

rm ~/.gnome2/keyrings/default.keyring

Keyring'in sıfırlanmış olması lazım.
If you should go skating on the thin ice of modern life, dragging behind you the silent reproach of a million tear-stained eyes, don't be surprised when a c rack in the ice appears under your feet. You slip out of your depth and out of your mind with your fear flowing out behind you as you claw the thin ice.

erenium

bunu evde deneyeceğim akşam olumlu bi cevap yazacağım