Yükseltme sırasında elektirik kesintisi sorunu

Başlatan dartt, 15 Mayıs 2010 - 01:27:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dartt

Arkadaşlar 9,10dan 10,04 yükseltme sırasında elektirikler kesildi ve kurulum yarıda kaldı.eski genericleri denememe rağmen malesef ubuntuyu acamadım.Daha sonra bir live cd ile actım masa üstünde önemli dosyaları almak için.Fakat masa üstünde almak istediğim dosyanın üzerinde carpı işareti var.Ne kopyalayabiliyor ne de dosyayı acabiliyorum..Bu sorunumu nasıl çözebilirim...
Benim böyle olmamın tek nedeni, doğduğum yerde dağların kıyıya paralel olması...

bytan

Alt + F2 -> gksu nautilus

veya uçbirim yoluyla

sudo nautilus
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

dengizek

Evt kurtarma kipinde de açılmıyor; ben şuan o kurtarmak istediğim verimi veritaşıyıcılarımdan birinde bulduğum için artık yeniden kurdum ubuntuyu şuan şahsi bir problemim kalmadı ama;

Aynı problem başkalarının da başına gelebileceği için başlıkda sorunun çözümü bulunur ve anlatılırsa memnun olurum; yararlı olur :))
O gün değişti hayatım; daha 9 yaşındaydım bütün gün pazarda su satmıştım; mahallenin kabadayısı çocuğa şöyle bir baktım...
Nezaman saldırdığımı hatırlamıyorum; en son gördüğüm ağzı kanayan bana vurmaya bile teşebbüs edemeyen koca bir korkakdı!

heartsmagic

Eğer kurtarma kipi de açılmıyorsa geriye sadece chroot kalıyor sanırım. Canlı CD üzerinden chroot ile kurulu bölüme inip, oradan güncelleme denenbilirdi.

Bu arada neden iki farklı kullanıcın var? Zoraki bir sebep değilse lütfen diğerini kullanıma kapat. Zoraki bir sebepse de çözmeye çalışalım.

dengizek

Yok farklı kullanıcı değilim yaaav; emre(dart) benm üni den arkadaşım evlerimizde çok yakın..

Ben ubuntuyu ilk kullanmaya başladığım anda; forumunuza katılmıştır; 8senelik forum kullanıcısıyım; modluk adminlikte yaptım ama burayailk girdiğimde (forumunuza ilk katıldığımda yani 8 ay öncesi felan sanırım) acemiyim diye bazı kişilerden yemediğim şahsi hakaret kalmadı........

O gün den forumunuza giripte . dahi yazmadım..

Dün işte bilgisayarımla ilgili bir müşgül oldu; live cd yi taktık uğraşırken emre foruma da bir yazalım dedi; bende benm üyelikten açma başlığı senden gir dedim..

Olay bundan ibaret; kurtarılması gereken belgemin yedeği olduğunu farkedince zaten uğraşmadık; 10.4 ü yükledik gitti..

Ama içim rahat etmedi bugün işte başlık havada kalmasın belki başka birininde başına gelir diye bir girip bakıyım dedim ileti yazdım çıktım olay bundan ibaret...
O gün değişti hayatım; daha 9 yaşındaydım bütün gün pazarda su satmıştım; mahallenin kabadayısı çocuğa şöyle bir baktım...
Nezaman saldırdığımı hatırlamıyorum; en son gördüğüm ağzı kanayan bana vurmaya bile teşebbüs edemeyen koca bir korkakdı!

bytan

Acemi olduğun için kimse sana hakaret etmedi, edemez de.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
PF @ ST

dengizek

Ayrıca o gün beni aşağılama ve laf sokma yarışına girenlerden biri de SİZ diniz zaten..

bytan

Yukarıdaki iletimi konuyu gayet iyi bilen biri olarak yazdım zaten.

PF @ ST

dengizek

Eminim ki alt alta yazılan ''bizden kimse bunu yapmaz'' cümleleri sizi rahatlatıyordur..

Hadi size iyi günler..

bytan

PF @ ST

screenshot

Konuya cevap vermek için girmiştim fakat @bytan'ın verdiği linke bakınca lüzum görmedim. Daha önce 10 senelik forum kullanıcısı iken şimdi 8 seneye düşmüş olması gerçekten çok acayip. Diğer bir acayip olan ise hakaret içeren kelimeleri sizin kullanmış olmanız.

"Zihin Fukara Olunca , Fikir Ukala Olur"

heartsmagic

Böylece kimseye kin gütmediğimiz de çıktı ortaya. Ne ilginçtir ki hakaret konusu da ilginç olmuş. Arsız hırsız..
Neyse, polemik çok dönüyor bu aralar. Değersiz vaktimizi harcamayalım böyle değerli meselelerle.

Kendini rahat hissettiğin herhangi bir yerde yardım isteyebilirsin. Haydi sana da iyi günler.

Not: Kullanıcı süresiz olarak yasaklanmıştır.
Not2: Evet iki defa olunca kin güdüyoruz.