[Çözüldü] Mobile Intel® 965 Express Chipset Family sorunlarım

Başlatan arkhers, 26 Mayıs 2008 - 15:24:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arkhers

Merhaba uzun zamandır linux sistemleri ile uğraşıyorum. Bugün ubuntuyu kurdum (6.06 kernel 2.6.15-26-386) daha önce hp pavilion dv 5176eu laptop vardı onda bir sorun yaşamadım. Şimdi Arçelik ANB 577 SR marka ve modelli bir laptop var sorunlarıma gelince çoğu sürücüyü tanımadı ekran kartı dahil seste yok neler yapmam gerekir.
sistemim

ANAHTAR ELEMAN             ÜRETİCİ                         VERSİYON
chipset                                          Intel                                   8.3.0.1013
Video                                            Intel                                  6.14.10.4847
Audio                                           Realtek                              6.10.0.5436
Modem                                         Foxconn                            6.12.06
Wireless Select Switch                Compal                            1.0.0.5
TouchPad                                     Elantech                           5.0.3.13
BlueTooth                                     Foxccon                           5.1.0.2800
Card Reader                                Ricoh                               3.51.01
Camera                                        Chicony                           5.8.9.0
LAN                                             Broadcom                         10.26
Wireless LAN                              Intel                                  11.1.1.13
WoW video/audio                       Compal                             1.0.0.5
Smart Battery                             Compal                             1.0.0.10
Smart Watch Dog                       Compal                              1.0.0.15

bu Ubuntuyu tam olarak öğrenip ilerlemek istiyorum bu konuda yardımcı olursanız teşekkürler.
NOT: Forumdaki tüm herşeyi denedim hiçbiri işe yaramadı teşekkürler

munirekinci

2 yıl önceki Ubuntu sürümünü yüklemişsiniz, donanımlarınızı tanımaması doğal. En güncel ve kararlı Ubuntu sürümü 8.04.

arkhers

Sistemi yok etmeden ona yükseltmem gibi bir durum mümkün mü yoksa indirip cd ye yazıp öyle mi yüklemem gerekiyor???

munirekinci

ufuk_k

6.06'dan yükseltmenin sağlıklı olması mümkün değil. Çok şey değişti. Güncel sürümü indirip kurun.

arkhers

Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler şimdi 8.04 ü indiriyorum. Bu kadar hızlı cevap alacağımı düşünmüyordum Ubuntu ya geçmekle iyi ettiğimi birkez daha fark etmiş oldum teşekkürler İyi çalışmalar

heartsmagic

Bu durumda başlığı 6.06 için açıldığından etiketleyip kapatalım. Hardy için sorun yaşanırsa yeni bir başlıkta devam edilir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.