taze yapraklar, yeşil çay :)

Başlatan özgürubuntu, 14 Haziran 2009 - 02:19:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ironic

Büyüklüğün yanında gördüğüm birkaç eksikliği belirtmek gerekirse;

* 5 tana boş bardağın yan yana gelmesi hoş olmamış. Bunun yerine birinci bardak dolu olarak gelebilir.
*Bazı terimler her kullanıcının kabul edeceği türden olmamış. (ör: İki Mars Bir Oyun , müdavim, çaylar şirketten) ayrıca "taze yapraklar" yerine çay filizi " daha güzel olur kaanatindeyim.

Sherlock Holmes

Alıntı yapılan: ironic - 14 Haziran 2009 - 18:34:19
Büyüklüğün yanında gördüğüm birkaç eksikliği belirtmek gerekirse;

* 5 tana boş bardağın yan yana gelmesi hoş olmamış. Bunun yerine birinci bardak dolu olarak gelebilir.
*Bazı terimler her kullanıcının kabul edeceği türden olmamış. (ör: İki Mars Bir Oyun , müdavim, çaylar şirketten) ayrıca "taze yapraklar" yerine çay filizi " daha güzel olur kaanatindeyim.

Katılıyorum  ;)
+En kısa zamanda değişeceğini umuyorum...;

agritux

Mint temasıyla hoş duruyo :P
Ah bide göz almasa tema.

canosayan

gördüğüm kadarıyla beğenmeyen arkadaşlar var. isterlerse adblock ile engelleyebilirler.
bunun için adblock eklentisini kurun. resimlerin adreslerini alarak filtreye ekleyin.

aslında bir süre içinde gözünüz alışır.
fakat wiki tayfasına sanırım yeşil çay düşmüş. bizde rize isterdik.
Chmod bizim işimiz.

Felâsife

Ben önce Operadan şüphelendim simgeleri niye böyle 5-6 tane gösteriyor diye, F5 filan da fayda etmeyip FF ile de deneyince bir de bu konuyu görünce şüphelerim gitti  :P
Değişiklilik olması güzel olmuş, kadı ki Ubuntu 6 ayda bir sürüm değiştiriyor, ee Forumda bundan nasiplenmeli tabii  :)
Maceraya hazır mısın!  Bir BSD almaz mısın?

agritux

Forumda Mint temasını kullanınnn. Gayet uyumlu ve hoş :D

Contempt

Alıntı yapılan: AbkHaZiaN - 14 Haziran 2009 - 13:04:57
Küçük Küçük tatlı penguenler koyulsa rütbe isimleri eskisi gibi yeni penguende bir penguen penguende 2 penguen paylaşımcı penguende 3 penguen... :)
Aynen katılıyorum çok abartılı olmuş. Kocaman olmasıda başka bir kötü durum.
Herşeye Rağmen...

Sypro

Büyüklüğü kolay şekilde çözülecek bir şey, bu kadar üzerinde durmaya gerek yok.

"Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz."

garafatma

@Sypro'nun da dediği gibi, boyutlar bu kadar sorun edilecek bir problem değil.
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

Contempt

Sorun etmedim sadece fikrimi söyledim değişir veya değişmez siz bilirsiniz.
Herşeye Rağmen...

Xenophobia

Boyut küçültmek yerine, büyük olarak değerlendirilen simgelerin sayısı 3 yerine 1 olabilir. Boyut küçültüldüğünde, ne olduğunu anlamak epey zorlaşacak ve var olmasının da bir amacı olmayacaktır.

FıratikUS

Çay konsepti çok iyi düşünülmüş:))tek parça simge olması estetik olarak çözer durumu.)
"Yok boşluktan başka bir şey toz nereye konacak"

empax

Neden cay ?
Yanlis anlamayin sadece merak ettim. PhotoShop'u iyi denilecek seviyede kullanabiliyorum. Cizim ve anime islerinde isin en zor tarafi fikir uretmektir, bunu cok iyi biliyorum. Diger forumlar goz onunde bulundurulursa bu secim ilginc,cesurca ve yoruma acik...
بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|

heartsmagic

Alıntı yapılan: empax - 15 Haziran 2009 - 01:29:17
Neden cay ?
Yanlis anlamayin sadece merak ettim. PhotoShop'u iyi denilecek seviyede kullanabiliyorum. Cizim ve anime islerinde isin en zor tarafi fikir uretmektir, bunu cok iyi biliyorum. Diger forumlar goz onunde bulundurulursa bu secim ilginc,cesurca ve yoruma acik...

İlk sayfada veriliyor cevap:
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,10044.msg123849.html#msg123849
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Bloodless

Samsung R620-FS03TR Kullanıcısı

Yusuff

Ama çay tamam da çaydanlık falan çok kötü olmuş :(
Linux Registered User #493230  Ubuntu User #28068