Ekran Kartını yükleyince videoları açmıyor,ubuntunun performansı çok düşüyor.

Başlatan ozan2680, 08 Haziran 2009 - 19:24:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozan2680

Ekran kartını yüklüyorum (Sapphire HD 2600 PRO Agp 512 MB 128 BİT) videoları açıyorum videolar kare kare ilerliyor ve ubuntunun performansı düşüyor 2 dakikada masaüstü geliyor.Ekran kartını yüklemediğim zaman videolarda açılıyor ve performansı süper.Yüklediğim sürücü 9.5.Bi türlü çözüm bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
Speed

garafatma

Compiz kaynaklı olabilir, forumda çok bahsi geçti. Compizi kapatıp denermisniz.
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

kaansef

evet bendede oluyodu internette video fln izlerken siyah olup düzeliodu pencere yöneticisi olarak GKT(işallah doğru yazmışımdır.:D) seç düzelir
# 28065

ozan2680

Arkadaşım sağolda şu an acemiyim pencere yöneticisi filan anlamıyorum.Bide bu compizi kapatınca efektsiz bir masaüstü ortamı oluşuyor ama pencereleri sürükleyince yada yeni programlar açınca ekranda bozulmalar oluşuyor.
Speed

heartsmagic

Yine bir ATI sorunu ile baş başayız. Bu kart Ubuntu 9.04 ve ATI 9.5 sürümü ile uyumlu mu? Sabit başlığımızda acaba ismi geçti mi?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

unixx

Bendede 2600pro var valla sorunsuz dıye bilirim bence bu arkadaş kuramamış driveri.BENDE sorun yok aynı kartı kulanıyorum bende

ozan2680

Sürücüyü şöyle kurdum : terminalden wget aracılığıyla 9.6 drıverı indirdim sonra aşağıdaki komutla yükledim.sudo sh ./ati.9.6_driver_linux86
Speed

localhost

xorg.conf dosyasinda sürücü fglrx yazilmismi ? Kartiniz AGP oldugu icin bir öneri getiremiyorum.
Linux LPIC1 - MCSA