Hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz?

Başlatan Gartoon, 06 Mayıs 2008 - 03:59:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz?

Mozilla Firefox
874 (96.4%)
Opera Browser
228 (25.1%)
Mozilla SeaMonkey
5 (0.6%)
Konqueror
10 (1.1%)
Galeon (Firefox)
1 (0.1%)
Nautilus (Firefox)
0 (0%)
Netscape (Firefox)
2 (0.2%)
Flock (Firefox)
2 (0.2%)
Epiphany (Firefox)
5 (0.6%)
Chromium/Chrome
427 (47.1%)
Iceweacel
12 (1.3%)
Midori
16 (1.8%)
Amaya
1 (0.1%)
Diğer
37 (4.1%)
Maxthon
5 (0.6%)
Yandex
9 (1%)
Brave
10 (1.1%)

Toplam Oy Verenler: 907

erginemr

Alıntı yapılan: sudocu - 22 Kasım 2008 - 03:52:13
şöyle ifade etmek isterim ki; eğer firefox sadece windows üzerinde çalışan bir tarayıcı olsaydı asla linux kullanmazdım. tek vazgeçemediğim program firefox. neyse ki her platform için mevcut.
google chrome, flash engelleyici olmamasına rağmen windows üzerinde inanılmaz hızlı çalışıyor. linux sürümü de yakında çıkacak gibi...
firefox'a en ciddi rakip chrome olacak. umarım bir an evvel çıkar. :P

O zaman, şu başlık ilginizi çekecektir:
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,4365.0.html

Çağlar

Alıntı yapılan: sudocu - 22 Kasım 2008 - 03:52:13
şöyle ifade etmek isterim ki; eğer firefox sadece windows üzerinde çalışan bir tarayıcı olsaydı asla linux kullanmazdım. tek vazgeçemediğim program firefox. neyse ki her platform için mevcut.
google chrome, flash engelleyici olmamasına rağmen windows üzerinde inanılmaz hızlı çalışıyor. linux sürümü de yakında çıkacak gibi...
firefox'a en ciddi rakip chrome olacak. umarım bir an evvel çıkar. :P
Bence olmayacak minefield gerçekten iddalı bir sürüm kaldı ki Safari tabanlı Chrome değil bence Safari'nin kendisi gelmeli.
We got a badass over here!

Gimp Uzmanı

kernel

firefox 8.10 ile gelen sürümle eskisi kadar sorun çıkartmıyor ama bu flash sorunu birçok sık kullanılan sitede hala var,webmasterlardan  kaynaklanan bir sorun bu.ama google chrome ubuntu sürümünü çıkardığında bence firefox çok kullanıcıyı kaybedebilir.
Dünyada herkese yeticek kadar kaynak var. Ama açgözlüleri doyurucak kadar kaynak yok..

bellatrix

konqueror ve firefox kullanıyorum. firefox çok güzel yalnız, konqueror pluginleri düzenlenirse tek geçerim.
Debian For Ever, Human, World and ME

dirmil

Firefox rakipsiz.

Not: Her mesajın koyu harfle yazılması göze batıyor. Lütfen gerekli yerlerde, gerektiği kadar koyu yazım kullanalım.
dirmil

yasars

Nedense opera herzaman favorim oldu.Hem windows ortamında hemde linux.

3mr3

Ben 3 senedir mozilla firefox kullanıyorum. Ram olayı biraz iyi olsa süper olacak ama kıymetini biliyorum :)

Hem linuxda, hem microsoft xpde, hemde mac0sx de hep mozilla firefox kullanırım.
Ben, seninle ben oldum. | Başkalarına karşı merhametli, şefkatli, iyiliksever...

osifa

Firefox. Ancak açık kaynak firefox kadar kapsamlı bir alternatif daha olsa hiç fena olmazdı.  :)

Gimp Uzmanı

Alıntı yapılan: emrexgrafi - 02 Aralık 2008 - 10:53:15
Ben 3 senedir mozilla firefox kullanıyorum. Ram olayı biraz iyi olsa süper olacak ama kıymetini biliyorum :)

Hem linuxda, hem microsoft xpde, hemde mac0sx de hep mozilla firefox kullanırım.

Yeni sürümleri çok çok haha hızlı olacak.
http://www.mozilla.org/projects/minefield/

Felâsife

Maceraya hazır mısın!  Bir BSD almaz mısın?

kernel

firefox kullanıyorum ama bu 3.x versiyonunda ani kapanmalardan ve sürekli uyarısız grileşen ekrandan sıkılmış durumdayım,umarım bu sorunu çözerler.yoksa operaya geçmek zorunda kalıcam.
Dünyada herkese yeticek kadar kaynak var. Ama açgözlüleri doyurucak kadar kaynak yok..

Xenophobia

Opera 10 ile umarım yeniden sorunsuz kullanıma geçerim.Sistemimi enteresan şekilde pluginler ile zorladığı için kaldırmak zorunda kalmıştım. Böyle, bir kaç şeyi değiştirirseler hiç fena olmaz. Ben, bu tarayıcıya hiç alışamadım. :)

Felâsife

Alıntı yapılan: Xenophobia - 02 Aralık 2008 - 22:50:40
Opera 10 ile umarım yeniden sorunsuz kullanıma geçerim.Sistemimi enteresan şekilde pluginler ile zorladığı için kaldırmak zorunda kalmıştım. Böyle, bir kaç şeyi değiştirirseler hiç fena olmaz. Ben, bu tarayıcıya hiç alışamadım. :)

Ben hiç bir eklentisini kullanmıyorum, zaten de o yüzden seviyorum Operayı eklenti derdi yok diye. :)
Ama Userjs denilen java betiklerinden bi'kaçını kullanıyorum, özellikle sanal klavyesi çok pratik.
Umarım 10 sürümü sorunlarınızı çözer.
Maceraya hazır mısın!  Bir BSD almaz mısın?

ironic

Alıntı yapılan: mono - 02 Aralık 2008 - 13:19:38
Opera 10-Falcon da (bebek şahin) yoldaymış.
Opera sevenlere duyuralım.  :)

Benim gibi özden kullanıcılar için süper haber. :) İlk alfa bir kaç güne çıkacakmış. Presto motoru yeni sürüme (2.2) güncellenmiş , birçok geliştirme yapılmış ve mevcut hatalar giderilmiş. Sanırım Opera artık kanatlanıp uçacak. ;D

Firefox logosunu tasarlayan Jon Hicks 'de artık Opera takımında. 10. sürümünün arayüzünü tasarlayacakmış. En çok merak ettiğim konu da yeni arayüz. Bir kaç aydan önce de görmemiz pek mümkün olmayacak.

umarım beklentiler fazlasıyla karşılanır. Tüm Opera kullanıcılarına hayırlı olsun.

koenig

Ben Opera ya Oy verdim ama Firefoxuda kullanıyorum Fakat İşletim sistemi ne olursa olsun Cep dahil Operadan vazgeçmem asla Firefox açılan sekme sayısı fazla olunca çok fazla kasıyor makineyi ama operada hiç yaşamadım böyle bir sorunu
Kendi Şahsi görüşüm tabiki.
Pencere Mahkumiyeti bitti AMA daha PENGUEN kardeşten öğrenecek çok şeyim var.

PEN VS. PEN Kazanan UBUNTU

bytan

Alıntı yapılan: ALpAsya - 03 Nisan 2009 - 21:01:36
Bugün aklımdan böyle bir başlık geçti buldum.  :D

Birden fazla seçme hakkımız olsaydı keşke.

Artık var.. :)
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

Timolain

Firefox alışkanlık oldu valla ne diyim :)

suskun

En Güzeli bence Mozilla Firefox anketlerde onu gösteriyor zaten

NuCLeuS

Tabiki Firefox..Windows'taki firefox ile linux'teki firefox arasında bile dağlar kadar fark var..Eklentiler ikisinde de aynı olmasına rağmen linuxteki daha hızlı açılıyor..Özellikle Wizz RSS Lite kullanırkenki hızı da hoşuma gitti..Yeni sürümlerinde daha hızlı olur diye ümit ediyorum...

DoGuKaN

xwes

Her zaman firefox kullanmişimdir. Kah bir suru eklenti kuruyor her tarafini kalabaliklaştiriyor ve yeni temalar yukluyorum kah tum eklentileri filan kaldirip ontanimli sade temasina donuyorum... Bir iki kez kisa surelerle opera ile aldattigim oldu ama genelde firefoxa sadik kaldim :)

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ogrsh

Mozilla firefox
"Tüm insanlarda özgürlük sevgisi doğuştan vardır."

Eren

Alıntı yapılan: ogrsh - 29 Nisan 2009 - 02:28:03
Mozilla firefox'suz bilgisayar
salçasız yemeğe, ******* kadına benzer

Bu tekerleme bana göre pek yakışık almadı, en azından burası için bana göre uygun değil.