compiz sorunu

Başlatan kemaltahir, 04 Haziran 2009 - 23:48:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kemaltahir

mrb herkese, önceden compizi yüklediğim zaman masaüstü sağ tıklayıp görsel efektlerden ekstranın altında bir tane daha seçenek daha vardı. şimdi compizi yüklemem rağmen o seçenek yok. Ayrıca compizi etkinleştiriyorum. küp döndürme falan yapıyorum ama her her masaüstünde açtığım dosyalar döndürürken görünmüyor. Biryerlerde hata yapıyorum ama nerde?

3mr3

simple-ccsm paketini yüklemeniz gerekiyor. Yükledikten sonra simple ccsm ayarlarını kurcalayarak çözüme gidebilirsiniz.
Ben, seninle ben oldum. | Başkalarına karşı merhametli, şefkatli, iyiliksever...

kemaltahir

hmmm tamam. deniyorum.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 05 Haziran 2009 - 00:17:50

oldu ama canlandırmalar kısmından extra animation seçeneği altındaki olanları etkinleştirip uygula diyorum onlar tekrar pasif duruma geliyor ne yapmalıyım.

3mr3

Sadece onu değil birinci ve ikinci seçenek seçilmek zorunda. Çünkü birinci seçeneğe bağlı olduğu için ikisini birden seçmelisiniz.
Ben, seninle ben oldum. | Başkalarına karşı merhametli, şefkatli, iyiliksever...

unixx

Bence compizin ayarlarını kaydet.Ben mesela her ayarladıgımda compizin ayar dosyasını bir kenarda saklıyorum sende  yedegını al  bence .Compize bır şey olursa ayarlarıyla ugraşmassın .hemen ayar dosyasını gerı yukler kurtulursun

ironic

Extra animation bölümü basit efektler (masüstü duvarı vb. ) için. Compiz ayar sayfasında küpü seçmişseniz otomatik devredışı kalır.