Ubuntu'ya geçince sürücü sorunu yaşar mıyım?

Başlatan ouranus, 24 Mayıs 2009 - 17:00:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ouranus

Ubuntuya geçip tamamen xp'ye bye demek istiyorum. Ama sistemimde uyum sorunu yaşamaktan korkuyorum. Hayatımdan microsoftu tamamen kaldırmak istiyorum nefret ettim artık 4ayda bi format atmaktan virsünden trojeninden ama uyum sorunu yaşamaktan korkuyorum.. Yada bi ihtimal 3partitiona bölüp birine ubuntu kurup günlük ve genel olarak ubuntu kullanırım , oyun için nadir açacağım xp ve diğer partition ise yedek olur diye düşünüyorum. Konfigrasyonum ve driverını bulmakta çekindiğim donanım şu şekildedir..

asus m2n sli delux anakart
avermedia avertv303 tv kartı
asus 256mb 8400gs dandik bi ekran kartı :))
creative x-fi extreme gamer ses kartı
logitech quickcam connect webcam
a4tech office mouse wi-fi

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize..

ouranus

Ubuntuya geçip tamamen xp'ye bye demek istiyorum. Ama sistemimde uyum sorunu yaşamaktan korkuyorum. Hayatımdan microsoftu tamamen kaldırmak istiyorum nefret ettim artık 4ayda bi format atmaktan virsünden trojeninden ama uyum sorunu yaşamaktan korkuyorum.. Yada bi ihtimal 3partitiona bölüp birine ubuntu kurup günlük ve genel olarak ubuntu kullanırım , oyun için nadir açacağım xp ve diğer partition ise yedek olur diye düşünüyorum. Konfigrasyonum ve driverını bulmakta çekindiğim donanım şu şekildedir..

asus m2n sli delux anakart
avermedia avertv303 tv kartı
asus 256mb 8400gs dandik bi ekran kartı )
creative x-fi extreme gamer ses kartı
logitech quickcam connect webcam
a4tech office mouse wi-fi

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize..

bytan

Konularını birleştirdim ve uygun bölüme taşıdım.

Kısa yoldan soruna yanıt vermek gerekirse, bir tane ubuntu cd'si edin. Canlı cd olarak kullan ve tüm donanımlarının sorunsuz çalışıp çalışmadığına bak. Sorun yaşadığın donanım ile ilgili de forumda bir göz gezdirmen aradığın cevapları bulmak için yeterli. Çok büyük oranda yaşanılan sorunları çözümleyebiliyoruz.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST