atı radeon 3870x2 yukleyemıyorum

Başlatan soulkrusher, 21 Mayıs 2009 - 21:02:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

soulkrusher

merhaba
bende yenı bır ubuntu kullanıcı sayılırım. yalnız buyuk bır problemım var bır turlu ekran kartını kuramıyorum ekran kartım atı radeon 3870X2. donanım yonetıcısınden gırıp etkınlestır dedıgım zaman restart attıgımda pc kıtlenıyor acılmıyor aynı sekılde envy ıle de aynı sonucu alıyorum. bunun cozumu nedır lutfen acık sekılde yazabılrısenız cok sevınırım yoksa tıpıs tıpıs wındows yolu gozuktu:) atının sıtesınden guncel olan drıver 9.5 ı ındırdım onuda yukleyemedım .run uzantısı oldugu ıcın:)) varmı bunun bır cozumu???

garafatma

Aramıza hoşgeldiniz. forumumuzun ATI bölümünü incelemenizi öneririm.
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

soulkrusher

hosbulduk. vallla hepsını ınan denedım ama bı sonuc yok dedıgım gıbı ne envy ne de sıstemden etkınlestırme ayrıca kırmızının dedıklerınıde yaptım ama sonuc yıne aynıı

By_Mihni

Konsoldan driverın bulundu dizine gelin.
./driver.run
Komutunu verin birde konsoldan lspci çıktısını verebilirseniz güzel olur.

localhost

HD serisi tüm kartlara fglrx sürücüsü icin Ubuntu 9.04 calisicagina garanti veririm. Bence bazi seyleri yanlis yaptiniz. @esrama da diyordu, ben dediklerini yaptim ama kurulmadi diye. Ben ssh ile baglanip yaptim. fglrx calisti. ATI sürücülerini envy mi nedir o zimbirti ile kurmayin. Ubuntu 9.04 zaten ATI sürücüleri eski kartlara destek vermedigi icin basiniz agrir.

Linux LPIC1 - MCSA

soulkrusher

hmm yanlıs bısey yapıyor olabılırız tabıı ama ıste ınsan bılmeyınce nerde yanlısı oldugunuda bılmıyo:) ssh dedıgın neydı? bakayım bıde ona ...
yalnız bıraz once kurdum gıbı oldu atının penceresı fln acıldı custom drıvers fln yukledım oldu sandım ama nafılee:) restarttan sonra tekrar kıtlendı ..

soulkrusher

sorunu cozdum artık atının sıtesınde pdf dosyasında yazan not bu.. ılgılenen herkese tesekkur ederımm bana wındows yolu gozuktu yıne..
Note: The ATI RadeonTM HD 3870 X2 series of product is currently not supported by the ATI CatalystTM Linux software suite.

Prompt

Alıntı yapılan: soulkrusher - 22 Mayıs 2009 - 11:52:57
sorunu cozdum artık atının sıtesınde pdf dosyasında yazan not bu.. ılgılenen herkese tesekkur ederımm bana wındows yolu gozuktu yıne..
Note: The ATI RadeonTM HD 3870 X2 series of product is currently not supported by the ATI CatalystTM Linux software suite.

nası yani doğru mudur bu :s