2 güncelleme var uyarısı alıyorum(sürekli)!

Başlatan Alexander, 04 Mayıs 2008 - 09:21:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ironic

Bazen kayboluyor ama hala yaşıyor. 8.10 kullanalar da durum nasıl acaba? Umarım düzeltilmiştir.

heartsmagic

Alıntı yapılan: ironic - 23 Ekim 2008 - 14:40:11
Bazen kayboluyor ama hala yaşıyor. 8.10 kullanalar da durum nasıl acaba? Umarım düzeltilmiştir.

En son 8.10 üzerinde böyle bir problem yoktu.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ciwans

Şu ana kadar ile 8.10 da hiç karşılaşmadım. Wireless problemi gibi bunada çözüm bulunmuş sanırım
Adresinde yokluğunu kıyamet bilerek, Sadece susarak özlüyorum seni, Hiç tanımadan ne garip...

maxspacemax

Alıntı yapılan: ciwans - 01 Kasım 2008 - 02:26:00
şu ana kadar ile 8.10 da hiç karşılaşmadım wireless problemi gibi bunada çözüm bulunmuş sanırım

Bendede problem yok.

extremebrutal

Gözümüz aydın... 8.10'da malum uyarıyı vermeye başladı  >:( >:( >:(

Exodus

Türkçe kullanırken aynı problem devam ediyordu. Yeniden İngilizce'ye döndüm ve şu anda bir problemim yok.
Arch Linux FTW!

Burak

Eskiden ben de bu problemi yaşıyordum. Uzun zamandır olmuyordu. Şimdi burayı okuyunca anladım; artık sistemi Türkçe kullanmıyorum.
Ubuntu 8.04

AguilaNegra

Ben 8,10 türkçe kullanıyorum ve problem yoktu,
openofis 3 sürüme yükseltmek için yazılım kaynağı ilave ettiğim andan itibaren güncelleme uyarısı almaya başladım.

komutano

.Ubuntu Studio 8.10 kullanıyorum. Bugün kurdum ve sadece güncelleştirmeleri yaptım. Aynı uyarıyı seyrek olarak alıyorum. Dil türkçe.
Pardus 2009 + Xp + Ubuntu Studio 9.x + Elektro Gitar

NuCLeuS

Alıntı yapılan: komutano - 11 Şubat 2009 - 01:18:23
.Ubuntu Studio 8.10 kullanıyorum. Bugün kurdum ve sadece güncelleştirmeleri yaptım. Aynı uyarıyı seyrek olarak alıyorum. Dil türkçe.

Aynen 8.10, Dil Türkçe, bende seyrek olarak alıyorum..Terminalden de denedim sonuç aynı..

ironic

Çok nadir olsa da  aynı hatayı almaya devam ediyorum. Genelde birşey kaldırdıktan sonra çıkıyor.

Burak

Türkçe 8.10'da uzun zamandır görmüyorum bu güncellemeleri. Çıkarsa bir gün ekran görüntüsü alıp saklayacağım. Anı olur ilerde. :D

raspacı

Debian 5 lenny de aynı uyarıyı veriyor. Ekran kartıyla sorun yaşıyor musunuz arkadaşlar acaba?
nereye gidersen git kendini de götürürsün.

Burak

Alıntı yapılan: levi - 01 Mart 2009 - 22:27:16
Debian 5 lenny de aynı uyarıyı veriyor. Ekran kartıyla sorun yaşıyor musunuz arkadaşlar acaba?

Bildiğim kadarıyla bu güncelleme sorunu ile herhangi bir ekran kartı sorunu arasında hiçbir ilişki yok.

since1453

raspacı

Karmicte 2 güncelleme sorunu yok. Sonunda kurtulduk.

heartsmagic

Alıntı yapılan: levi - 14 Kasım 2009 - 09:27:31
Karmicte 2 güncelleme sorunu yok. Sonunda kurtulduk.

Halbuki ben çok ısınmıştım kendisine  :-[
:P
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

erginemr

Alıntı yapılan: heartsmagic - 15 Kasım 2009 - 03:00:22

:D İki güncelleme var uyarısını özleyeceğiz.

raspacı

Alıntı yapılan: erginemr - 15 Kasım 2009 - 10:27:46
Alıntı yapılan: heartsmagic - 15 Kasım 2009 - 03:00:22

:D İki güncelleme var uyarısını özleyeceğiz.
Duygulandım şimdi. Gerçekten onun yeri ayrıydı. Zararı da yoktu onsuz da olmuyor onunla da... :P

ironic

Her Ubuntu yükseltmem de ilk merak ettiğim şeylerden biriydi. Jaunty üzerindeyken deneme amaçlı sistemin dilini değiştirdim. Baktım hata kayboldu  :D böyle de devam ettim. Türkçe paketleri de bir ara kurayım o zaman.