Ubuntu 9.04 yükledim, eski 8.04 açılış ve kapanış sayfalarını istiyorum

Başlatan kadir@korkmaz, 09 Mayıs 2009 - 19:11:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kadir@korkmaz

Selamlar,
Ubuntu 9.04 yükledim, görsel olarak açılış sayfası ve kapatmak istediğimde çikan menüyü beğenmedim. Bilgisayarımın Ubuntu 8.04 gibi açılmasını ve kapatırken menü yerine kapatma sayfası gelmesini sağlayabilirmiyim.
Teşekkürler.

Tutunamayan

Sistem > Yönetim > Giriş Pencresi > Yerel yolu ile açılan menüden istediğiniz temayı seçebilirsiniz GDM ekranı için. 8.04'te öntanımlı GDM teması (emin olmamakla birlikte) Human ismi ile geçiyor olabilir. Ancak zaten seçeceğiniz temaların küçük birer resimleri de o menüde mevcut. Ona göre seçersiniz artık...
Ubuntu-TR Wiki | Ubuntu-TR Wiki'ye Madde Nasıl Eklenir? | Ubuntu-TR Wiki Nasıl Belgeleri | [url=http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php/Acemiler_i%C3%A7

kadir@korkmaz

hızlı yanıtınız için teşekkür ederim ama açılış sayfasındaki temadan bahsetmemiştim, zaten Human default olarak geliyor. Ben sistem açılış yüklemesi yaparken dolan turuncu çubuktan ve kapatmak için sağ üst köşedeki düğmeye bastığımda 8.04 te açılan kapatma seçenekleri sayfasını kastetmiştim, (tamamen kişisel tercih amaçlı olan bu sorum için kimsenin extra zaman harcamasını istemem, böyle bir konu açtığım için de özür dilerim.)

Tutunamayan

Alıntı yapılan: kadir@korkmaz - 09 Mayıs 2009 - 20:28:02
hızlı yanıtınız için teşekkür ederim ama açılış sayfasındaki temadan bahsetmemiştim, zaten Human default olarak geliyor. Ben sistem açılış yüklemesi yaparken dolan turuncu çubuktan ve kapatmak için sağ üst köşedeki düğmeye bastığımda 8.04 te açılan kapatma seçenekleri sayfasını kastetmiştim, (tamamen kişisel tercih amaçlı olan bu sorum için kimsenin extra zaman harcamasını istemem, böyle bir konu açtığım için de özür dilerim.)

Özüre hiç gerek yok. Yalnız sizin istediğiniz açılış ve kapanış ekranlarını değiştirmeyi bulamadım. :( ustalarımızdan biri konuya cevap yazacaktır mutlaka. Kusura bakmayın...
Ubuntu-TR Wiki | Ubuntu-TR Wiki'ye Madde Nasıl Eklenir? | Ubuntu-TR Wiki Nasıl Belgeleri | [url=http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php/Acemiler_i%C3%A7

heartsmagic

Gfxboot sanırım istenen şey, fakat Jaunty'de çalışıyor mu diye bir bakmak lazım. @erginemr'in güzel bir yazısı vardı bu konu ile ilgili.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.