x-fi extreme music ve Ubuntu

Başlatan cersoz, 26 Nisan 2009 - 09:24:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cersoz

Merhaba

Daha once Ubuntu 8.04 8.10 ve en son suse 11 i hem calistigim isyerinde hemde evde denememe ragmen hepsi benim icin onemli bir kac sikinti yarattiklarindan bir turlu windows dan linux a gecememistim..Bir sure once 9.04 hakkinda okudugum olumlu seylerden sonra merakla onun cikisini bekledim ve su anda neredeyse sorunsuz.. en aazindan isyerinde 3 makineye kurdum bile ..
Ama evde soyle bir problemim var.. x-fi extreme music ses kartim var ve logitech z5500 ses sistemi.. x-fi nin linux driverlarini indirip kurmama ragmen ne yaptiysam mkv lerde filan 5.1 ses alamadim.. birde normal stereo modda filan ses kalitesi oldukca kotu.herhangi bir cozum onerisi olan yada ayni sikintiyi yasayan varmi?

zeitgeist

Ses aygıtları ayarlarını değiştirmek ya da forumda "5+1 ses" ibaresiyle aratarak çözülmüş başlıkaları incelemek sorunu çözmende faydalı olabilir.
Özgürlüğü ne kadar anlarsan o kadar az sahip olursun. John Fowles

bytan

Konuyu taşıdım.

Konunun şu an bulunduğu bölümdeki sabit başlığa bakarsanız, durum hakkında bir fikir edinebilirsiniz.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST