[Çözüldü] firefoxta bazı videoları izleyemiyorum.

Başlatan Sadalmelik, 25 Nisan 2009 - 01:03:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sadalmelik

Arkadaşlar biliyorum çok genel bir sorun fakat araştırmama rağmen bende sorun düzelmedi. Youtube daki videoları izleyebiliyorum fakat facebook taki ve akilli.tv deki videoları izleyemiyorum.facebook ta hangi videoya tıklasam kaldırıldı diyor akilli.tv de ise video oynatıcısı karman çorman bir görünümde. heryerde tuşlar ve animasyonlar karışmış biçimde.
adobe den son sürümüde indirdim. mozilla için mplayer olanıda indirdim ama çözüme ulaşamadım. deneyimli birisinin yardımı lazım.

empax

istersen sunu bir dene. Flash vidyolar icin fazlasiyla ismi gordu. Bahsettigin sitelerde sorunsuz vidyo izliyorum :D
Bu arada bu bilgiyi bugun 3.defa yaziyorum Banlamasinlar beni  :D :D

soyle:
Synpapatic'ten flashplugin-nonfree ve baglantili olanlari kaldirip onun yerine flashplugin-installer'i yukledim sorun ortadan kalkti...
بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|

Sadalmelik

senin yazdığın yazıyıda okuyup yapmıştım fakat sorun hala devam ediyor malesef.

Sadalmelik

Arkadaşlar sorunu hallettim. Mozillada açılmayan herhangi bir videonun üzerine sağ tık özellikler dediğimde swfdeck player diye bir programın adı geçiyordu. Bende synapticten swfdeck ile olanların hepsini silince sorun düzeldi. swfdeck-gnome ve swfdeck-mozilla olanları sildim. belki swfdeck-gnome silmeye gerek yoktu ama garanti olsun diye sildim. aynı sorunu olanlara yardımı dokunur umarım.