kurulumdan sonra mozilla coştu :)

Başlatan Sadalmelik, 24 Nisan 2009 - 07:51:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sadalmelik

Nedenini bilmiyorum ama 9.04 e geçtiğimde mozillanın muhteşem performansı beni çok sevindirdi. Flash artık hiç kasmıyor. Fanın sürekli çalıştığı ve flashın aşırı derecede zorladığı mozilla da bu en çok yoran siteye girdiğimde fanın sesini bile duymadım. Ayrıca yeni bir sayfaya girdiğim zaman sayf parça parça açılmıyor direk olarak bir bütün şeklinde zınk diye karşıma çıkıyor :) Çok mutluyum :)

agritux

Beta yada RC1 kullanmış mıydınız? Beta da firefox ile sorun yaşıyor muydunuz?

Sadalmelik

yok beta yada rc kulllanmadım direk dengeli sürümü bekledim.  ama 8.10 da mozilla çok kasıyordu ondan büyük fark yaşadım.

empax

Ayni svinci bende yasiyiyorum  :D

ilk seferinde kasilma vardi onuda soyle hallettim;
Synpapatic'ten flashplugin-nonfree ve baglantili olanlari kaldirdim. Onun yerine flashplugin-installer'i yukledim sorun ortadan kalkti  ;)
بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|

shafck

Benimde 9.04'e tabiri caizse hasta olmamda ki en büyük sebeptir bu.Fareyle sayfa kaydırmak,bol flashlı sitelerde rahatça gezinmek...En çok sıkıldığım konuydu bu.İnanılmaz sevinçliyim, Canonical işini çok iyi ve hızlı yapıyor :)

mustafa.tr

@empax dışındaki arkadaşlar standart sürücülerle mi performans alıyorlar. Bir siteye girince önerdiği sürücüleri kurmak yetiyor mu? Yoksa doğrudan adobe'nin sitesinden mi indirmek daha verimli? Sıfırdan kurulum yapacağım da her şey mükemmel olsun istiyorum.

shafck

Ben şahsen her yüklememde ki gibi flash içerikli bir siteye girdim.Eklenti gerekli dedi ve her zamanki gibi 3 eklenti listelendi adobe flash...kur..Bu kadar :)

mustafa.tr

shafck

mete13

Alıntı yapılan: empax - 24 Nisan 2009 - 23:04:08

Synpapatic'ten flashplugin-nonfree ve baglantili olanlari kaldirdim. Onun yerine flashplugin-installer'i yukledim sorun ortadan kalkti  ;)

bende bu senin yaptıklarını yaptım ama olmadı acaba sorun şu olabilirmi ? Ben 8.10 u direk 9.04'e yükselttim yani 8.10'u kaldırmadan yapmıştım bu sebep olabilir mi?

empax

Alıntı yapılan: mete13 - 26 Nisan 2009 - 15:41:50
Alıntı yapılan: empax - 24 Nisan 2009 - 23:04:08

bende bu senin yaptıklarını yaptım ama olmadı acaba sorun şu olabilirmi ? Ben 8.10 u direk 9.04'e yükselttim yani 8.10'u kaldırmadan yapmıştım bu sebep olabilir mi?

Forum'da gorduyseniz guncelleme yontemiyle 9.04 e gecis pek tavsiye edilmemis. Ben EXT4 formatinda sifirdan kurulum yaptim.
بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|