Ses çıkışımda sorun var.Usb den ses alabilirmiyim.

Başlatan suskun, 16 Nisan 2009 - 21:24:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

Merhaba arkadaşlar.Dizüstü bilgisayar kullaniyorum.Ses çıkışında yani kulaklık takılan yerde sorun var.Ses kartım sağlam sadece sorun jak takılan yerde. USB den ses alma imkanim var mı? Kullanabilceiğim bir aparat varmı. Cuzi fiyatlarda bişe arıyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkur ederim.

suskun

Alıntı yapılan: ALpAsya - 16 Nisan 2009 - 21:29:01
Trust marka USB kulaklığım var. Ubuntu'da sorunsuz çalışıyor.
Kulaklık kullanmıyorum 4+1 kullanmayı düşünüyorum.Ama yinede saol aslında  usb kulaklık alıp kablolarını kesip işimi gorebilirim.Daha guzel bir çözüm gelmese denicem:)

garafatma

Forumda USB hoparlör ile ilgili bir sıkıntı mevcuttu, bence önce onu bir bulup oku.
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

suskun

Alıntı yapılan: keiser_soze - 16 Nisan 2009 - 22:04:53
Forumda USB hoparlör ile ilgili bir sıkıntı mevcuttu, bence önce onu bir bulup oku.

Usb hapörlerden bahsetmedim ben hiç bizam usb haporlorde istemiorum istediğim şey usb den ses çıkışı alabilcek usb kablosu 4+1 ler için.Uyarın için teşekkur ederim.

heartsmagic

USB ile alacaksın ama nereden? Sonuçta bu sesi ses kartından alacaksın ve senin jack bozuk olduğuna göre durum pek iç açıcı değil. Dönüştürücü düşünüyorsan bile bozuk bir jack ile bu nasıl mümkün olur? Hoş öyle bir dönüştürücü var mı onu bir araştırmak lazım tabii.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

garafatma

Alıntı yapılan: suskun - 16 Nisan 2009 - 22:19:52
Alıntı yapılan: keiser_soze - 16 Nisan 2009 - 22:04:53

Usb hapörlerden bahsetmedim ben hiç bizam usb haporlorde istemiorum istediğim şey usb den ses çıkışı alabilcek usb kablosu 4+1 ler için.Uyarın için teşekkur ederim.

Ben nasıl öyle anlamışım? :) Neyse o zaman ben geri çekiliyorum.
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

suskun

Alıntı yapılan: heartsmagic - 16 Nisan 2009 - 23:27:15
USB ile alacaksın ama nereden? Sonuçta bu sesi ses kartından alacaksın ve senin jack bozuk olduğuna göre durum pek iç açıcı değil. Dönüştürücü düşünüyorsan bile bozuk bir jack ile bu nasıl mümkün olur? Hoş öyle bir dönüştürücü var mı onu bir araştırmak lazım tabii.
Bende araştıryorum belki bilen vardır diye sordum ama işim zor gibi görünüyor.