Pardus 2009 Geliştirici Sürümü Yayınlandı

Başlatan Eren, 13 Nisan 2009 - 16:58:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eren

Pardus 2009 geliştirici sürümünü buradan indirebilirsiniz. Pardus 2009 geliştiricileri ve paket yapımcıları haricinde kurulması tavsiye edilmiyor.

ihtiyar said

Kararlı sürüm -son kullanıcılar için- ne zaman yayınlanıyor? Bir süredir bekliyorum.

Eren

Haziran ayından önce kararlı sürüm beklemeyin. En erken Haziran ayında yayınlanacak ama muhtemelen biraz daha gecikecektir. Ben 2009'un 3. çeyreğinde yayınlanmasını bekliyorum. KDE 4.X serisine geçiş yayın tarihini geciktirecektir.

ihtiyar said

Alıntı yapılan: Eren - 13 Nisan 2009 - 17:02:45
Haziran ayından önce kararlı sürüm beklemeyin. En erken Haziran ayında yayınlanacak ama muhtemelen biraz daha gecikecektir. Ben 2009'un 3. çeyreğinde yayınlanmasını bekliyorum. KDE 4.X serisine geçiş yayın tarihini geciktirecektir.

Yaklaşık bir aydır -belki daha fazla- bekliyorum kararlı sürümü, Pardus kurmak için. Başka bahara kaldı yani. Bekliyoruz bakalım...

Eren

Pardus sürümleri her yılın genellikle 6. ayında yayınlanıyor yani yılın ortasında. Bazen sarkma oluyor ve yılın 7. ayında yayınlanıyor. Doğal olarak 6. veya 7. aydan önce yeni sürüm beklememek lazım.

Pardus 2008'de 7. ayda yayınlanmıştı.