aMSN

Başlatan gypso, 27 Nisan 2008 - 10:56:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

umutubuntu

Kişilerin resimleri online olduktan kısa bir süre sonra gözükmeye başlar, hemen bekleme.
[IMG]http://img32.picoodle.com/img/img32/3/12/4/t_EkranGrntsm_7869158.png[/img]

engin_dlk

Teşekkürler @umutubuntu.. Söylediğin gibi ben online olduktan sonra gözüküyormuş. Yaklaşık 30 sn sonra.
Linux> windows & Ubuntu windos işletim sistemlerini döver :)

Xenophobia

Alıntı yapılan: engin_dlk - 04 Aralık 2008 - 13:11:37
Arkadaşlar amsn de kişi listemdekilerin resimlerini göremiyorum. Bunu nereden ayarlayabilirim?
Ekran görüntüsü:

Her kullanıcının üzeri çizilmiş ama kalpler çizilmemiş.Ne güzel bak, çok hoşuma gitti :)

Balliba

aMSN metacity üzerinde kullanıldığında yeni mesaj gelirse "blink" yapmama gibi bir metacity bugı mevcut. Compiz'de ise bir sorun yok. Bu sebeple compizi çalıştırmak zorunda kalıyorum. Bu metacity bugı için http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=528927#c16 adresinde bir patch önerilmiş ve kullanan kişiler işe yaradığını söylüyorlar. Bu patchi uygulamak için metacity kaynak kodlarını indirip tekrar compile etmek vs. gerekiyormuş. Bu patchi nasıl uygulayabileceğimizi bilen birileri açıklayabilir mi ?

heartsmagic

Alıntı yapılan: alpasya - 05 Ocak 2009 - 01:45:37
arkadaslar ben yeni kulaniciyim amsn görüntülü ve sesli ayni anda oluyormu msn live ta oluyordu yardimci olurmusunuz

Maalesef şu anda olmuyor.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

hk1978ank

Merhaba arkadaşlar. Microsoft 2003 sistem mühendisiyim. ve iyice kıllandım ben bu microsofta. Ubuntu yu denemek istiyorum. ilk izlenimlerim çok iyi.
aMSN ile ilgili bir sıkıntım var. Çoklu Oturum nasıl açabiliriz? bir türlü bulamadım. Forumlar da da rastlamadım. mutlaka çok basit bir yerde ama ben bulamıyorum.
Şimdiden teşekkür ederim

Çağlar

Tekrar basınca açılıyor olması lazım.
We got a badass over here!

atomkarinca

Tek bir aMSN penceresinde açılmıyor ve bunu desteklemeyi de düşünmüyorlarmış fakat @Çağlar'ın da dediği gibi birden fazla aMSN açarak bu sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

hk1978ank

Alıntı yapılan: Çağlar - 02 Şubat 2009 - 23:25:52
Tekrar basınca açılıyor olması lazım.
Teşekkürler. Çalıştı

kaptan

merhabalar yeni kullanıcıyım aMsN kurdum kullanıcı resmine farkında olmadan büyük boyutlu resmi ekledim .mesaj penceresinde resmin boyutu sebebi ile yer kalmıyor .Resmi değiştir yaptığımda resim büyüklüğünden diğer resimlere ulaşamadığım gibi resim kullanma veya resim değiştir gibi seçenekleri de göremiyorum..eski haline dönmek veya küçük boyutta resim nasıl kullanabileceğim..teşekkürler..

coldchris

Alıntı yapılan: kaptan - 11 Mart 2009 - 02:36:16
merhabalar yeni kullanıcıyım aMsN kurdum kullanıcı resmine farkında olmadan büyük boyutlu resmi ekledim .mesaj penceresinde resmin boyutu sebebi ile yer kalmıyor .Resmi değiştir yaptığımda resim büyüklüğünden diğer resimlere ulaşamadığım gibi resim kullanma veya resim değiştir gibi seçenekleri de göremiyorum..eski haline dönmek veya küçük boyutta resim nasıl kullanabileceğim..teşekkürler..

Başlangıç klasörünü aç ve amsn klasörüne gir. Gizli olduğu için Ctrl+H ile gizli klasörleri göster .amsn'nin içinde kullancı adının bulunduğu klasörü aç ve içindeki config.xml dosyasını Metin Düzenleyici'yle aç.
Şu satırı bul <attribute>displaypic</attribute>
      <value>displaypic/roaming-n1290995565_30292439_8042.png</value>

ve alt satırı <value></value> olarak değiştir ve kaydet.. Bu şekilde sorunun hallolacaktır diye düşünüyorum.

Daha sonra tekrardan bir kullanıcı resmi seçersin.
A memory to carry on,
Story's over when the crowds are gone

kaptan

<attribute>displaypic</attribute>
      <value>amsn.png</value>

bu şekilde bunu <amsn.png> olanı silmek çözüm olabilirmi?
Kullanıcı resim tarayıcı penceresi o kadar büyük oldu ki saçlarımın en üstü ekrana bile sığmıyor :(

coldchris

Eğer amsn.png dosyasını seçmişseniz görüntü resmi olarak, evet olacaktır; fakat doğru klasördeki dosyayı düzenlediğinizden emin olun. Kullandığınız hangi hesapla sorun yaşıyorsanız o klasördeki config.xml dosyasını düzenlemeniz gerekli tabiki. Ben kendi amsn'm üzerinde size cevap göndermeden önce denedim ve başarılı oldu. Deneyin isterseniz. :)
A memory to carry on,

kaptan

Teşekkür ederim..Şimdi aMsN açılmadı..bekliyorum çerçeve ve  başlık var fakat içi boşbirsayfa gibi duruyor şimdi..yazıyı tekrar geri yazacağım düzelmez ise amsn yi kaldıracağım..

Edit: açıldı fakar resim duruyor..{hesap>kullanıcı resmini değiştir>resim tarayıcı>}sorun çözülmedi yazıyı silmiştim zaten farklı bir şey sanki bu sorun..

coldchris

Bence kaldırmadan önce config.xml dosyasını sil. amsn dosyayı açılırken bulamayınca yeni bir tane oluşturur ve sen de kurtulursun bu durumdan... Ya da hiç açılmaz ve yeniden kurarsın :)
A memory to carry on,

sephiroth

arkadaslar ben amsn i kurarken hata aldim
Error: Dependency is not satisfiable: libsnack2
bu hatayi indirdikten sonra sagklik atip Gdebi paket kurucu ile açmaya çalistim.
xp home & Ubuntu netbook

btermeli

sudo apt-get install libsnack2

sonra yeniden dene.
Duvarları olmayan bir dünyada, neden pencerelere ihtiyaç duyayım ki???

sephiroth

tesekkurler sanirim install a izin vericek cunku suan update manager dan indirilenleri kuruyor ve onu bekliyorum, ayni anda yapamiyor install islemini ;)
xp home & Ubuntu netbook

Maddog

Arkadaşlar Merhaba,

Ben Linux kullanmaya yeni başladım, ve gayet memnunum çok şükür geçmişim :) aMSN'de bahsettiğiniz gibi dinlediğim müziğin görünmesi için Music'klasörünü pluging'in altına kopyaladım fakat görünmesi için nasıl bir ayar yapmam lazım???

By_Mihni

Alıntı yapılan: Maddog - 31 Temmuz 2009 - 22:27:17
Arkadaşlar Merhaba,

Ben Linux kullanmaya yeni başladım, ve gayet memnunum çok şükür geçmişim :) aMSN'de bahsettiğiniz gibi dinlediğim müziğin görünmesi için Music'klasörünü pluging'in altına kopyaladım fakat görünmesi için nasıl bir ayar yapmam lazım???

Hesap'tan Eklenti seçeneklerinden music eklentsini bulun oradan ayarlayabilirsiniz.

Maddog

Teşekkür ederim...Süper oldu :)