Autocad ve wine

Başlatan divahome, 02 Nisan 2009 - 16:03:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

divahome

autocad 2000 i wine ile kurdum ilk başta şahane oldu derken nazar değidi menuleri göremiyorum neden olabilir yardım edebilirmisiniz menu derken autocadde çıkan menu çubuklarını göremiyorum

divahome

wine proramının menusünde bir sorun yok autocadı açtığımda toolbarlar gözükmüyor malum işletim sisteminde sağ tıklatıp ekle diyince ekleniyor fakat burda sağ tıklayınca boş çıkıyor

Sypro

Herhangi başka bir programın menülerinde sorun var mı?

"Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz."

tab

bir oneri vermek isterim ilgilenirsen [denedin mi bilmiyorum ama]ubuntu için Autocad in aynısı olan 'Qcad' var deneyebilirsin :D

divahome

q cad ile dwg formatında gelen dosyaları açamıyorum eğer dwg dosyasını dxf e çeviren bir ara yazılım var ise neden olmasın

atomkarinca

Buradaki programcık yardımıyla uçbirimden bu dönüşümü yapabilirsin.

Sypro

KediCAD vardı bir de, forumda vardı kuruluma dair bilgiler.

"Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz."

rastgele

www.autocadokulu.com sitesinin hazırladığı bizimcad isimli bir program var
wine emulatoru ile açılıyor