[Çözüldü]icon kuramıyorum

Başlatan daron, 23 Mart 2009 - 22:49:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

daron

arkadaşlar masaüstü artalanı değiştir den '' tema''lardan nasıl yaptığım bilmeden ıcon teması kurayım derken yanlışlıkla özel tema kur kısmını silmişim :(( .sıkıntım bundan sonra başladı ,artık gnome-look.org sitesinden indirdiğim temaları kuramıyorum :(.eski haline nasıl getirebilirm ?

daron

tema paketleri var,ama en başta bir paket vardı onu sildim,ama aşağıdaki özelleştir butonu duruyor .

agritux

ikon paketini en sade şekliyle
masaüstüne sağ tıklayıp açtığın yerde temalar olan yere sürükleyip bırakır mısın.
senin sildiğin önemli bir şey değil eğer doğru anladıysam seni.

daron

Alıntı yapılan: chataluck - 23 Mart 2009 - 23:12:57
ikon paketini en sade şekliyle
masaüstüne sağ tıklayıp açtığın yerde temalar olan yere sürükleyip bırakır mısın.
senin sildiğin önemli bir şey değil eğer doğru anladıysam seni.

değin gibi yaptım ,ama nedense olmuyor.daha önce kurduğum temalarıda kuramıyorum :( dizin dizin üzerine taşınamıyor diye uyarı cıkıyor :(

agritux

En sade şekliyle mi sürükleyip bıraktın?
gnome look dan indirdiğin kat kat dosya içerisindedir dikkat et

daron

oldu be :) karıştırıken yaptım :) arkadaşlar hepinize teşekkür ederim .ilginize ,alakanıza.oh be :) ubuntu sevgilim eski haline döndü :)

daron

vallahı nasıl anlatsam.aşağıdaki özelleştir butonuna tıkladım :) ordan simgeler yazan yere tıkladım,ordakı simgelerden kullanmış olduğum gartoon redux simgesini gördüm ve tıklayarak kurdum .bu şekilde düzelttim :).inşallah anlatabilmişimdir :)

agritux

Sen zaten ikon paketini kurmuşsun
ama özelleştirdiğin temayı silince kendi otomatikmen bir tema atamış
şimdi başka bir tema olarak özelleştirdin ve ikonunu seçtin :)
kolay gelsin.

garafatma

Sorun çözüldüyse etiketleyip kapamakta bize düştü.
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010