PcLinuxOS Gnome izlenimlerim

Başlatan Gimp Uzmanı, 16 Mart 2009 - 22:39:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gimp Uzmanı

Bugün PclinuxOS Gnome 2009 kurdum. Live Cd'nin açılması biraz uzun sürdü. Root olarak giriş yaptım. Masaüstü geldi kurulum simgesine tıkladım. Bir sürü işlem yaptı sonra kapanıp giriş ekranına geri döndü. Tekrar root olarak giriş yaptım. Tekrar aynı durum. Bu sefer Guest hesabı ile giriş yapıp kurulumu başlatabildim. Çok yavaş kuruluyor. Kurulum 20 dakikadan fazla sürdü. Grub menüsüne HDD'deki diğer işletim sistemlerini eklemedi. Sistemi açtım yazıcımı taktım. Algıladı ama kurulumunu gerçekleştiremedi. Sorunlu bir dağıtım olduğuna karar kılıp Ubuntuya geri döndüm.

garafatma

Bende bir denemeyi düşünüyordum ancak gerek kalmadı sanırım. Çok sıkılırsam denemeye çalışırım.

Bilgi verdiğin için teşekkür ederiz
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

Gimp Uzmanı

Alıntı yapılan: keiser_soze - 16 Mart 2009 - 22:41:24
Bende bir denemeyi düşünüyordum ancak gerek kalmadı sanırım. Çok sıkılırsam denemeye çalışırım.

Bilgi verdiğin için teşekkür ederiz

Nerede o eski PcLinuxOS. O tadı bulamıyorsun.

extremebrutal

Ubuntu nasıl ki KDE'de başarılı olamıyorsa PCLinuxOS veya Mandriva da Gnome'da başarılı olamıyor. PCLinuxOS bence KDE kullanan dağıtımların en iyilerinden biri. 2007 Gnome'u ben de denemiştim ve 2 gün bile dayanamamıştım.

Gimp Uzmanı

Sanırım  PcLinuxOS 2008 Gnome denemiş ve çok başarılı bulmuştum. Böyle sorunlarla hiç karşılaşmamıştım.