ubuntu 8.10 yüklemek

Başlatan bugraaydogar, 15 Mart 2009 - 14:13:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bugraaydogar

arkadaşlar merhaba,,
Ben windowstan sıkıldım.Bir de ubuntuyu deniyeyim dedim.Fakat yüklerken şöyle bi problemle karşılaştım.Dili seçiyorum,,yaşadığım yeri seçiyorum.Klavye düzenini şeçip ileri dediğim zaman,,ileriye gidemiyorum  :) ..Sizce neden olabilir? Cd nin bozuk olma ihtimali var mıdır?

eskidefter

ileriye gidemiyorum derken uyarı falan alıyor musunuz?
indirdiğiniz iso nun md5 değerini kontrol ettiniz mi acaba?

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

bugraaydogar

cd bana bir arkadaşımdan geldi çalıştığını söylüyor,,ileriye gidemiyorum derken,,ileriyi tıklıyorum ve bekliyorum sürekli ,,dün akşam 1 saat beklediğim oldu bi değişme olmadığından iptal ettim kurulumu.

heartsmagic

Alıntı yapılan: bugraaydogar - 15 Mart 2009 - 14:18:51
cd bana bir arkadaşımdan geldi çalıştığını söylüyor,,ileriye gidemiyorum derken,,ileriyi tıklıyorum ve bekliyorum sürekli ,,dün akşam 1 saat beklediğim oldu bi değişme olmadığından iptal ettim kurulumu.

Makineye takılı herhangi bir USB aygıt var mı?

bugraaydogar

heartsmagic

Şimdi, hata çıktısı da almadığımız için yorum yapmakta güçlük çekiyoruz. Bunu söylemekten hiç hazzetmiyorum ancak Alternate ISO ile şansını deneyebilirsin. Kurulumu biraz farklıdır ancak azıcık ilgiyle onu da çözersin diye düşünüyorum.

bugraaydogar

ben önce kendim indirip cd ye yazmayı düşünüyorum.şuana kadar ilgilendiğin için teşekkür ederim.

garafatma

Herhangi bir gelişme var mı?
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

astek2840

Arkadaşlar Ubuntu 8.10 kurmayı denedim kurdumda ancak kullanıcı adı ve parolayı girdiğimde  kabul etmiyor sizce neden ?

ihtiyar said

Alıntı yapılan: astek2840 - 02 Nisan 2009 - 10:58:22
Arkadaşlar Ubuntu 8.10 kurmayı denedim kurdumda ancak kullanıcı adı ve parolayı girdiğimde  kabul etmiyor sizce neden ?

Sorunuzla ile ilgili forumu gezdiniz mi? ;)

Şifrenizde büyük/küçük harf olabilir, numlocku açık ya da kapalı bırakmış olabilirsiniz, iki farklı şifre koyduysanız -giriş ve yönetici şifreleri- yanlış giriyor olabilirsiniz. Bunlar da benim aklıma gelen olası sebepler. Forumu gezerseniz, farklı alternatifler bulabilirsiniz.

astek2840

Doğrusunu söylemek gerekirse forumda dolaşmadım   :-\  ama dediğiniz gibi küçük büyük karakterde kullanmadım. Hepsini denedim olmadı.
  Bu arada teşekkür ederim bu kadar hızlı cevap beklemiyordum  :)

ihtiyar said

Alıntı yapılan: astek2840 - 02 Nisan 2009 - 11:10:54
Doğrusunu söylemek gerekirse forumda dolaşmadım   :-\  ama dediğiniz gibi küçük büyük karakterde kullanmadım. Hepsini denedim olmadı. Başka  bir alternatifi varmı.Yoksa Yeni baştanmı kurmam gerek ?

Yeni baştan kurmak, yapacağın en son şey. Linux dünyasına girdikten sonra format kelimesini unut bence. ;)

Biraz araştır, öneri de gelir bu arada. ;)

astek2840

Forumda biraz dolşsam iyi  gelecek gibi. Bu arada teşekkürler bu kadar hızlı cevap geleceğini beklemiyordum.  :)

ebubekirs

Dünyaya gelen de benim, dünyadan giden de benim