Pardus-Linux.org eDergi 6. Sayı Yayımlandı

Başlatan egitimist, 09 Mart 2009 - 20:15:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egitimist

Pardus-Linux.org eDergi 6. Sayı Yayımlandı

Pardus-Linux.org Topluluğunun Çıkarmış Olduğu eDergi'nin 6. Sayısının İçerdiği Konular Şöyle :

* C ile Programlama II
    * GNU/Linux Haberleri
    * GNU/Linux AntiVirüs Yazılımları
    * Torrent ve KTorrent
    * Pardus'ta Python 3.0
    * Happy Hacking : Pisi Search 'te Küçük Değişiklikler
    * Python Modülü : optparse
    * Firefox Eklentileri
    * Qucs ile DC Analiz
    * Oyun İnceleme : Ri-Li
    * Web Sİte Tanıtımları
    * Kitap Tanıtımları
    * Pardusum
    * Doruk Fişek Röportajı

İndirmek İçin
http://www.pardus-edergi.org

Bir sonraki sayımızın hazırlıklarına katılmak için TIKLAYIN

bytan

Dergi günleri yine başladı. Yeni sayı hayırlı olsun.

İçindekiler kısmında göremedim; Richard M. STALLMAN'ın devamı yayınlanacaktı diye hatırlıyorum? Başka bir sayıya mı bıraktınız?
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

OKAN

Alıntı yapılan: bytan - 09 Mart 2009 - 20:28:14

İçindekiler kısmında göremedim; Richard M. STALLMAN'ın devamı yayınlanacaktı diye hatırlıyorum? Başka bir sayıya mı bıraktınız?

Doğrusu, o röportajın devamını bende merak ediyordum. Dergide yayımlamayı düşünmüyor musunuz?

Gimp Uzmanı

Bu sayıyı çok başarılı buldum. İçerik mükemmel. Ellerinize sağlık.

extremebrutal

Alıntı yapılan: OKAN - 09 Mart 2009 - 20:32:37

Doğrusu, o röportajın devamını bende merak ediyordum. Dergide yayımlamayı düşünmüyor musunuz?

Evet.. Tam da heyecanlı yerinde kalmıştı.. Ben de merakla bekleyenler arasındayım..  :D

baDibere

Alıntı yapılan: extremebrutal - 09 Mart 2009 - 21:09:42

Evet.. Tam da heyecanlı yerinde kalmıştı.. Ben de merakla bekleyenler arasındayım..  :D

Arkadaşlar merak etmeyin, elimizde olsa yayımlamak isterdik bu sayımızda fakat Stallman sorularımıza hemen cevap veremeyeceğini belirtti ve bizden birkaç hafta zaman istedi.

Eren

zeitgeist

Pardus-Linux eDergi ekibine tebrikler. İçeriği hayli zengin bir sayı olmuş. Özellikle "GNU/Linux dünyasından haberler" bölümünü pek sevdim. Torrent ve Firefox konuları sayesinde hayli bilgilendim.

Tek göze batan daha doğrusu kulağı tırmalayan nokta Editör'den bölümünde okuyuculara "dostlar" diye seslenilmesi.

Pardus-Linux eDerginin bundan sonraki sayılarda da aynı başarıyı devam ettirmesini dilerim.
Özgürlüğü ne kadar anlarsan o kadar az sahip olursun. John Fowles

erginemr

Elinize sağlık.

Bu arada, @baDibere, sizi Pardus Forum'da moderatör olarak biliyorum. Bizim foruma hoş geldiniz.  :)

Gimp Uzmanı

GNU/LINUX ANTİVİRÜS YAZILIMLARI
Qucs ile Doğru Akım Devre Analizi
LKD YÖNETİM KURULU BAŞKANI DORUK FİŞEK İLE RÖPORTAJ

En çok ilgimi çeken yazılar oldu.

Birde tanıtılan sitelerdek bu karikatür ilgimi çekti. :D
http://blog.yollu.com/2007/12/08/ilginc-bir-meditasyon/#comment-1621

baDibere

Alıntı yapılan: erginemr - 10 Mart 2009 - 08:43:45
Elinize sağlık.

Bu arada, @baDibere, sizi Pardus Forum'da moderatör olarak biliyorum. Bizim foruma hoş geldiniz.  :)

Hoş bulduk. Her ne kadar PLO'da olduğu gibi aktif olarak bulunamasam da takip etmeye çalışıyorum. Bu arada SUDO'nun yeni sayısını da bekler olduk. Ne oldu?

ihtiyar said

Alıntı yapılan: baDibere - 10 Mart 2009 - 14:24:27
Alıntı yapılan: erginemr - 10 Mart 2009 - 08:43:45
Elinize sağlık.

Hoş bulduk. Her ne kadar PLO'da olduğu gibi aktif olarak bulunamasam da takip etmeye çalışıyorum. Bu arada SUDO'nun yeni sayısını da bekler olduk. Ne oldu?

Her ayın 15'inde. ;)