Socks programı

Başlatan celebron, 28 Şubat 2009 - 11:45:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celebron

Arkadaşlar Wow'a ubuntu üzerinden yourfreedom kullanarak bağlanmaya çalışıyorum.Ama wowun your freedomu kullanabilmesi için windowsdaki Sockscap benzeri bi program lazım.Sockscapi wine üzerinden yüklemeyi denedim ama wow fatal error veriyor.Forumdan toru buldum ama nasıl çalıştırcağımı bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Bilgisayarlar sanılanın aksine çok aptaldır. Ama bir  iyi yanı vardır. Oda kendilerine söylenileni aynen yaparlar.

atomkarinca

Bunu Freecap'le yapanlar olmuş, deneyebilirsin.

celebron

Freecapi yükledim ama hala normal internet üzerinden bağlanıyor acaba wineda fln ayar yapmam gerekirmi?
Bilgisayarlar sanılanın aksine çok aptaldır. Ama bir  iyi yanı vardır. Oda kendilerine söylenileni aynen yaparlar.

atomkarinca

Alıntı yapılan: celebron - 28 Şubat 2009 - 13:53:35
Freecapi yükledim ama hala normal internet üzerinden bağlanıyor acaba wineda fln ayar yapmam gerekirmi?

Wine'da değil Freecap'te ayar yapmanız gerekiyor.

celebron

Ayar kısmını sockscap ayarlarının tamamını yaptım. Port ayarlarından olabilirmi 1080 nolu portu linux bloklamıştır belki.

atomkarinca

Alıntı yapılan: celebron - 28 Şubat 2009 - 17:26:32
Ayar kısmını sockscap ayarlarının tamamını yaptım. Port ayarlarından olabilirmi 1080 nolu portu linux bloklamıştır belki.

Portları modeminizden yönlendirdiğinize emin olun ve daha sonra işi garantiye almak için Firestarter programını kullanarak o portu açabilirsiniz.

celebron

Port ayarlarına erişim hakkım yok.Zaten olsaydı wow için olan engellemeyi kaldırıcaktım. :D Linuxte belli portların varsayılan olarak engelli olduğunu duymuştum acaba bunun yüzünden 1080 nolu portta kapalımıdır?

atomkarinca

Alıntı yapılan: celebron - 28 Şubat 2009 - 18:48:19
Port ayarlarına erişim hakkım yok.Zaten olsaydı wow için olan engellemeyi kaldırıcaktım. :D Linuxte belli portların varsayılan olarak engelli olduğunu duymuştum acaba bunun yüzünden 1080 nolu portta kapalımıdır?

Bunu sanmıyorum ama dediğim gibi son çare olarak Firestarter programını kullanarak bu portu açmayı deneyebilirsiniz.