A4 Tech PK-5 Ubuntu 9.04 Alpha Sorunsuz.

Başlatan Gimp Uzmanı, 28 Şubat 2009 - 08:44:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gimp Uzmanı

Arkadaşlar daha önce 8.04 te sorunsuz çalışan Kameramın 8.10'da çaşlışmaması beni gayet üzmüştü. Şu an 9.04 Alpha kullanıyorum. Kameramı taktım. Baktımki ışığı söndü. Büyük bir heyecanla peynir programını kurdum. Kameramı denedim. Sorunsuz çalışıyor. Benzer soruna sahip arkadaşlara duyrulur.

ihtiyar said

Alıntı yapılan: Gimp Uzmanı - 28 Şubat 2009 - 08:44:12
Arkadaşlar daha önce 8.04 te sorunsuz çalışan Kameramın 8.10'da çaşlışmaması beni gayet üzmüştü. Şu an 9.04 Alpha kullanıyorum. Kameramı taktım. Baktımki ışığı söndü. Büyük bir heyecanla peynir programını kurdum. Kameramı denedim. Sorunsuz çalışıyor. Benzer soruna sahip arkadaşlara duyrulur.

Sürüm yükseldikçe donanım uyumu artması Ubuntu için güzel bir gelişte. Senin adına da mutlu oldum ayrıca. ;)

fadike

Bende ise A4Tech PK-636MA adlı bir model var; Debianımda sorunsuzca çalışıyor; ki, anlatmıştım daha önce forumumuzda nasıl çalıştırılacağını.

Demek ki, benim kamera da çalışacaktır Ubuntu 9.04'de.
"Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz." Uğur MUMCU
"Hepimiz özgür yazılımın sendikalı emekçileriyiz." Fadike
http://fadike.org
http://pedalsorler DELL Vostro 5470 i5 4. nesil Ubuntu ön yüklü

bytan

@Gimp Uzmanı,

Konuya bir de kameranın lsusb çıktısını eklersen çok güzel olur. Zira arama yaparken, id'leri de kullandığımız için konuya daha kolay ulaşabiliriz.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

Gimp Uzmanı

Alıntı yapılan: bytan - 28 Şubat 2009 - 13:18:05
@Gimp Uzmanı,

Konuya bir de kameranın lsusb çıktısını eklersen çok güzel olur. Zira arama yaparken, id'leri de kullandığımız için konuya daha kolay ulaşabiliriz.

Haklısın @bytan Bu bizim 8.10 için genel sorunumuz olduğunu düşündüğüm bir konu. Hatta bu konuda forumda bir sürü mesaj bulunmaktadır.

ironic

Benim içinde çok güzel bir haber. Gspca ve kernel derlemelerinde çözüm her zaman olmuyor. Derlemeyle sorunsuz çalışan kameram şu an aynı yolla çalışmıyor.

@Gimp uzmanı amsn ve skype gibi programlarda da denedin mi? Kamera bir şekilde çalıştırılabiliyor fakat bu tür programlar için netice alınmıyor.