E-bergi Şubat 2009 Sayısı Okuyucularını Selamlar

Başlatan ilke444, 06 Şubat 2009 - 15:22:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilke444

ODTÜ Bilgisayar Topluluğu olarak, bilgisayar bilimi alanındaki Türkçe kaynak sıkıntısını gidermek amacıyla http://e-bergi.com adresinde yayınlamakta olduğumuz elektronik dergi e-bergi, ufkunuzu genişletecek içeriği ve büyük ilgi gören aylık programlama sorusundan oluşan Subat 2009 sayısıyla bu ay da sizlerle! Beğeneceğinizden eminiz ;)

Bergimizin Şubat sayısında şu yazıları bulabilirsiniz:

Bergimiz hakkında her türlü görüş, öneri, eleştiri ve desteğiniz memnuniyetle karşılanacaktır. Bize ulaşmak veya katılmak için hot-line@cclub.metu.edu.tr adresini kullanabilirsiniz...

ihtiyar said

Gayet güzel bir çalışma, çok beğendim lakin bir şey sormak istiyorum. PDF olarak indirme imkanımız yok mu? -görememiş de olabilirim- Malum, her an internetimiz olmayabiliyor.

http://e-bergi.com/abonelik

Sitenizde "abonelik" olduğunu fark ettim. İçeriğini açıklar mısınız, size zahmet?

heartsmagic

Bu camiada böyle dergileri vermek bize mutluluk veriyor. Ebergi'nin yeni sayılarının buradan ilân edilmesini görmek de ayrı bir mutluluk tabii.
Çalışmalarda başarılar diliyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ilke444

Merhaba, öncelikle bergimizi beğenmenize çok sevindim. Dergimizin formatı dahilinde şu an PDF olarak indirme seçeneği koymadık, ancak okuyucularımızın bu talebini göz önünde bulunduruyoruz.
Abonelik ise her ay dergimizin yeni sayısı yayımlandığı an sizi haberdar etmeye yönelik.

Ayrıca dergimiz bu alandaki çoğu e-dergiden önce yayın hayatına başlamış olmasına rağmen, hala tanıtım eksikliğimizi elimizden geldiği kadar gidermeye çalışıyoruz, çok haklısınız.

ihtiyar said

Alıntı yapılan: ilke444 - 06 Şubat 2009 - 15:38:10
Merhaba, öncelikle bergimizi beğenmenize çok sevindim. Dergimizin formatı dahilinde şu an PDF olarak indirme seçeneği koymadık, ancak okuyucularımızın bu talebini göz önünde bulunduruyoruz.
Abonelik ise her ay dergimizin yeni sayısı yayımlandığı an sizi haberdar etmeye yönelik.

Ayrıca dergimiz bu alandaki çoğu e-dergiden önce yayın hayatına başlamış olmasına rağmen, hala tanıtım eksikliğimizi elimizden geldiği kadar gidermeye çalışıyoruz, çok haklısınız.

Bilgilendirme için çok teşekkür ederiz. PDF olarak indirilmesine olanak sağlamak, berginizin tanıtımına katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum ve en kısa zamanda PDF olarak görmek istiyorum -bu bir taleptir :)-.

heartsmagic

PDF için bir talep de benden gelsin :)
Ebergi'nin eski olduğunu biliyorum ve sıkıntının aynen söylendiği üzere tanıtımdan kaynaklandığının da farkındayız. Ubuntu-tr olarak her sayının buradan duyurulduğunu da görmek isteriz :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.