Kurulum Sonrası Windows Görünmüyor Linux'a ise Aç-Kapalarla Girebiliyorum

Başlatan warpalawas, 21 Mayıs 2021 - 13:14:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nxjoseph

Evet, burada sadece baglama noktasina / isareti koyacaksiniz. Hatta sagdaki ucgenden direkt secebilirsiniz / ifadesini.

warpalawas

Alıntı yapılan: nxjoseph - 09 Şubat 2022 - 21:54:06
Evet, burada sadece baglama noktasina / isareti koyacaksiniz. Hatta sagdaki ucgenden direkt secebilirsiniz / ifadesini.
,
Takas alanı falan diye bir şeyler vardı onu yapmayacak mıyız?

/ tıklayıp bitiriyor muyuz=?

nxjoseph

evet, / secip bitirebilirsiniz. Takas alani, raminiz dusukse ayarlanir. 8gb ve 16gb icin gerekmez bence.

warpalawas

Alıntı yapılan: nxjoseph - 09 Şubat 2022 - 21:57:23
evet, / secip bitirebilirsiniz. Takas alani, raminiz dusukse ayarlanir. 8gb ve 16gb icin gerekmez bence.

Haydi Bismillah

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 09 Şubat 2022 - 22:08:30

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 09 Şubat 2022 - 22:09:46

Oldu sanırım. Cursor ilk satırdaydı, eskiden hiç öyle olmazdı. Ben resmini çekebilmek için alta taşıdım. Bir kaç kere açıp diğer alanlara da bakacağım.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 09 Şubat 2022 - 22:12:10

İlk kapatmada normal kapatmadı.
Aşağıdaki resimdeki gibi takılıp kaldı, güç düğmesine basarak kapattım.

nxjoseph

warpalawas

Buna şükür,
şu ana kadar kapatıp açtığımda grub düzeldi. Direkt grub geliyor, tam istedğim gibi 1. Sırada Ubuntu var, windows u da görüyor ve buradan windows a da geçiş yaptım.
Şimdilik iyi gibi, yarın iyice kontrol ederim. Akşama da size bilgi veririm.
Hakkınızı helal edin, çok emeğiniz geçti.

Zaten size sonra geri dönüş yapacağım. Allah'a emanet  olun. Sağlıcakla kalın.

nxjoseph

Alıntı yapılan: warpalawas - 09 Şubat 2022 - 22:18:26
Buna şükür,
şu ana kadar kapatıp açtığımda grub düzeldi. Direkt grub geliyor, tam istedğim gibi 1. Sırada Ubuntu var, windows u da görüyor ve buradan windows a da geçiş yaptım.
Şimdilik iyi gibi, yarın iyice kontrol ederim. Akşama da size bilgi veririm.
Hakkınızı helal edin, çok emeğiniz geçti.

Zaten size sonra geri dönüş yapacağım. Allah'a emanet  olun. Sağlıcakla kalın.
Helal olsun, rica ederim. Tamam, gorusuruz kendinize iyi bakin. Iyi aksamlar.

warpalawas

İyi akşamlar @nxjoseph,
şu ana  kadar bir problmele karşılaşmadım. İnşallah olmaz. Ben şimdi programları yüklemeye, ayarlarımı yapmaya çalışıyorum.

Dün ilk kapatıp açmadaki sorun bir daha olmadı.

Bilgi vermek istedim.

nxjoseph

Alıntı yapılan: warpalawas - 10 Şubat 2022 - 19:51:56
İyi akşamlar @nxjoseph,
şu ana  kadar bir problmele karşılaşmadım. İnşallah olmaz. Ben şimdi programları yüklemeye, ayarlarımı yapmaya çalışıyorum.

Dün ilk kapatıp açmadaki sorun bir daha olmadı.

Bilgi vermek istedim.
Iyi aksamlar. Umarim bir sorunla karsilasmazsiniz. Tesekkur ederim.

warpalawas

Merhaba @nxjoseph,
bugün sabah işe giderken bilgisayarı açtığımda aşağıdaki görüntü yine geldi ama bir kez geldi. Şikayetim yok ama bilginiz olsun diye yazdım. Günde bir kez yokluyor anlaşılan.

nxjoseph

Alıntı yapılan: warpalawas - 11 Şubat 2022 - 16:17:55
Merhaba @nxjoseph,
bugün sabah işe giderken bilgisayarı açtığımda aşağıdaki görüntü yine geldi ama bir kez geldi. Şikayetim yok ama bilginiz olsun diye yazdım. Günde bir kez yokluyor anlaşılan.

Merhaba, anladim ama keske logo cikmasa. Neden ciktigini da bilmiyorum.