[Çözüldü] Uygulama yükleyeceğim fakat tereddütteyim.

Başlatan mustyyy, 22 Ekim 2020 - 19:26:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mustyyy

Arkadaşlar herkese merhaba.

Ubuntu Software Center'dan uygulama bakıyordum. Dikkatimi çeken husus neden tüm web tasarım programlarında "Bu uygulama izinleri sınırsızdır. Tüm kişisel dosyalara ve sistem kaynaklarına erişebilir. uyarısı görüyorum? Görmezden gelip indirdiğimiz takdirde başımıza bir sıkıntı gelir mi?

Örnek uygulamalar;

Sublime Text
Brackets vb..

012rev3

Doğal olarak Sublime Text 'in dosyalarınıza erişim izni olması gerekiyor. Dosya açma kaydetme vs.
Uygulama izinlerini daha sonradan değiştirmeyi deneyebilirsiniz elbette[hiç denemedim] ancak şashi olarak sublime text benim için olmazsa olmazlardan ve bu konuda güvenilmez bir yazılım olduğunu pek düşünmüyorum açıkçası.
"Her şey mümkün olduğunca basitleştirilmeli ancak sıradanlaştırılmamalıdır." Albert Einstein

mustyyy

Alıntı yapılan: 012rev3 - 25 Ekim 2020 - 12:47:35
Doğal olarak Sublime Text 'in dosyalarınıza erişim izni olması gerekiyor. Dosya açma kaydetme vs.
Uygulama izinlerini daha sonradan değiştirmeyi deneyebilirsiniz elbette[hiç denemedim] ancak şashi olarak sublime text benim için olmazsa olmazlardan ve bu konuda güvenilmez bir yazılım olduğunu pek düşünmüyorum açıkçası.

Peki teşekkürler. Şu an Blue Fish'i kullanıyorum. İşimi görüyor sayılır. :)