Açılışta siyah ekran sorunu.

Başlatan ilker67, 28 Mayıs 2020 - 10:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilker67

Merhaba, bilgisayarım yeniden başlarken siyah ekranda kaldı, önce klavye çalışıyordu fakat bilgisayarı yeniden başlatmak için tuş kombinasyonları denerken o da dondu. Artık hiç bir şey yazılamıyor ve öyle kaldı siyah ekranda. Ayrıca hiç bir şekilde de kapatamıyorum  Dizüstü bilgisayar ve pili de çıkarılabilir değil. Nasıl tekrar başlatabilirim acaba?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 28 Mayıs 2020 - 10:55:55

Telefon vs ne varsa takıp bilgisayarın pilini boşalttım. Tekrar açınca sorun düzeldi. Yalnız bu gibi durumlar için güç tuşu  ya da tuş kombinasyonları ile yeniden başlatma yok mu acaba?

haiko

[mention=653289]@ilker67[/mention] Arka kısımda iğne ucu genişliğinde bir reset butonu olması lazım. Ataç ucuyla falan resetleniyordu o tarz cihazlar. Bu arada cihazınızın ne marka model olduğu hakkında bir fikrim yok.
Koşuyorum dikenlerin üstünde...

ilker67

Alıntı yapılan: haiko - 28 Mayıs 2020 - 12:39:16
[mention=653289]@ilker67[/mention] Arka kısımda iğne ucu genişliğinde bir reset butonu olması lazım. Ataç ucuyla falan resetleniyordu o tarz cihazlar. Bu arada cihazınızın ne marka model olduğu hakkında bir fikrim yok.
Dell Vostro-5481 hocam, delik bakındım ama göremedim.