GRUB Ekranı Kayboldu

Başlatan ajatashatru, 06 Mayıs 2020 - 23:10:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ajatashatru

Merhaba arkadaşlar. Windows ile Dual-Boot kullandığım bilgisayarımda grub ekranı gelmemeye başladı. Bilgisayarım Sony olduğundan kendi kurtarma moduna aldım. Windows penceresi çıktı karşıma dili ve klavye tipini seçtirdi ardından başlat deyince GRUB ekranı geldi ancak Windows seçenği yoktu maalesef. EFI dosyası mı hasar gördü bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

ata1

Empat

Sorununuz çözüldüyse, forum düzeninin sürdürülebilirliğine katkı sağlamak için, konu başlığınızı [Çözüldü] olarak işaretlemenizi rica ediyoruz.

Başka bir sorunun yanıtını bulamazsanız ya da bir sorunla karşılaşırsanız, yeni bir konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.
Everything for me is just Peace - Love - Coding. Also, as they say: I am a programmer, I have no life!

ajatashatru

[mention=652768]@ata1[/mention] Bunu görmüştüm ama USB ile yeniden uğraşmak istemediğim için farklı çözümler arıyordum. Teşekkür ederim bunu denemeye karar verdim.

ata1

ubuntuyu açabiliyorsanız. konuda anlatılan son kısımdaki komutlar işinizi görür ama açamadığınızı varsaydığımdan yukarıdaki öneriyi sundum,