Zorin OS ve Ubuntu Takılma Problemi

Başlatan alieren345, 04 Mayıs 2020 - 17:02:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alieren345

Merhaba,

Düne kadar sistemimde ubuntu yüklüydü ve takılma sorunu vardı. Sorun hakkında ayrıntılı bilgi vereceğim. İnternette bu kasma sorunlarına karşı çözüm olarak Ubuntu'ya çok benzeyen GNOME Masaüstü'ne sahip Zorin OS'i önermişlerdi ve bende Ubuntu yerine kurdum. Sorunu izah edecek olursam cihazda performans sorunları yok cihaz takılmıyor burada ki takılma ekrana bakarsanız farkediliyor. Örneğin ayarlarda bir menüden ötekine geçerken takılarak geçiyor. Animasyonlar takılarak oynuyor. Ben bu problemin araştırdığım kadarıyla çift ekran kartı sebebiyle olduğunu düşünüyordum. Eskinden de ekran yırtılma(screen tearing) sorunu vardı. Fakat onu çözdüm. Bu animasyonlarda ki takılma problemi aynı şekilde Ubuntu'da da vardı.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 04 Mayıs 2020 - 17:03:03

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Empat

Konu açıldıktan itibaren 4 gün geçmiş.

Sorununuz çözüldüyse, forum düzeninin sürdürülebilirliğine katkı sağlamak için, konu başlığınızı [Çözüldü] olarak işaretlemenizi rica ediyoruz.

Başka bir sorunun yanıtını bulamazsanız ya da bir sorunla karşılaşırsanız, yeni bir konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.
Everything for me is just Peace - Love - Coding. Also, as they say: I am a programmer, I have no life!