[Çözüldü] 18.04'ten 20.04'e yükseltirken elektrik kesildi.

Başlatan yenilikciadam, 02 Mayıs 2020 - 13:53:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yenilikciadam

Herkese iyi forumlar!

Tam güncellemenin ortasında elektrik kesildi. Sonrasında sistemi açmaya çalışınca "Hay aksi! Bir şeyler ters gitti, sistem kurtarılamıyor." diye bir yazı belirdi ve her açışımda o yazı belirmeye devam ediyor.
Ne yapabilirim, önerebileceğiniz bir şey var mıdır?

Şimdiden teşekkür ederim.
Hayatta değişmeyen tek şey değişimdir.
Ama ben değişimin beni zorla değiştirmesini beklemem.
Hiç beklemeden değiştiririm.

tosun

"İnsan dünyaya sadece yemek, içmek, koynuna birini alıp yatmak için gelmiş olamazdı. Daha büyük ve insanca bir sebep lazımdı."

gecegezen

bilgisayarı recovery mode da baslat ve apt upgrade komutu ile yüksetlmeye devam etmeyi denermisiniz?
Yotube kanalım hepinizi beklerim...
https://www.youtube.com/channel/UCsRQPZxNJKZbfpGy6r97nJw

yenilikciadam

@gecegezen dediğinizi yaptım, aynı hata devam ediyor. @tosun un dediği doğru sanırım.

meda

Bu düzeltme veya onarım işi biraz uğraştırıcı zaman alıcı bir şey onun yerine dosyalarınızı yedeklemenizi aldıktan sonra temiz kurulum uzun vadede daha iyi olacağı düşüncesindeyim.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

ata1

temiz kurulum ve dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın yükseltme çok sağlıklı değil unutmayalım.

yenilikciadam

Madem yeniden kurmam gerekiyor bari yeni bir şey kurayım diyerek Pop OS kurdum. Herkese teşekkürler! :))

ata1

kuracağınız sistem tamamen sizin kararınız fakat kurduğunuzda hiç bir zaman yükseltme önerilmez.
yuvarlanan sistem değil ise

geto

merhaba "kurulum öncesi ve sonrası" başlığı altına "hay aksi 20.04" adlı konu açtım, yardımlarınızı bekliyorum  :'(