Tek Kart Sistem Toplama

Başlatan oguzbeyaz06, 14 Nisan 2020 - 12:14:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzbeyaz06

Arkadaşlar herkese merhaba.
Ben linux için kullanabileceğim bir sistem toplamak istiyorum fazla bir bütçem yok hali hazırda bir sistemimde yok öğrenciyim.Enerji okuyorum ve genellikle web programlama ile uğraşacağım bunun yanında js nodejs projelerimde var bunlar için bir sistem kurmak istiyorum.Bütçem düsuk oldugu icin bende tek kartlı raspberry pi gibi tinkerboard gibi scb sistemleri dusundum fakat bu yapacaklarim için bu sistemlerde performans alırmıyım.Yoksa normal bir sistemmi toplayim anakarti olan vs dusuncelerinizi bekliyorum.
Javascript Developer

Floki

Raspberry Pi4 tercih etmeni öneririm. Daha yaygın bir single board computer. Ayrıca yazılım desteği vs de iyi. Uyumluluk sorunları açısından daha çok kaynağa ve çözüme ulaşabilirsin.
Biraz daha para harcarsan latte panda alınabilir. Raspberry de normalde 1.5 Ghz hızında işlemci var. Overclock ile2Ghz stabil çalışıyor. Videolar var.

oguzbeyaz06

Alıntı yapılan: Floki - 14 Nisan 2020 - 20:49:55
Raspberry Pi4 tercih etmeni öneririm. Daha yaygın bir single board computer. Ayrıca yazılım desteği vs de iyi. Uyumluluk sorunları açısından daha çok kaynağa ve çözüme ulaşabilirsin.
Biraz daha para harcarsan latte panda alınabilir. Raspberry de normalde 1.5 Ghz hızında işlemci var. Overclock ile2Ghz *kararlı çalışıyor. Videolar var.
LattePanda baktım biraz pahalı geldi suan raspberry daha ağır basıyor bende fakat orange pi felan gördüm gpu konusunda gelistirmeye biraz daha acik olan bi kart olursa benim icin daha iyi olabilir kutu sekline sokup günlük kullanim haline getirmek istiyorum.Max harcayabiliecegim fiyat 800 ve bu fiyata gunluk islerimi halledebilecegim ve yazilim islerimide halledebilecegim bi kart olsun istiyorum ayriyetten sonradanda gelidtirebileyim çok bisey istiyorum heralde 🙂🙂
Javascript Developer

daligo5

bence ikinci el masaüstü sistemleri değerlendirebilirsiniz raspery almadan once bir bakın isterseniz
http://piyonsatranc.blogspot.com/

satranç modern bir beyin işkencesidir.