ubuntu yüklemeye çalışırken hdd yok oldu ?

Başlatan mizantrofik, 25 Şubat 2020 - 18:09:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mizantrofik

E diskime ubuntu kurmak istedim(2tb) ve 10gb lık ayırdığım yeri seçtim ama yükleme ekranında sadece hdd markalarını gösteriyodu
ve bu 11gb üstüne geldim ext4 ve "/" kısmına yükle seçeneğini seçtim tamam dedim sonra vazgeçtim full diske kurulcağını sandım biçimlendirmeden çıktım yüklemeden ama şimdi windows da göremiyorum diski
hdd'i veri kaybı olmadan nasıl kurtarabilirim ?

(pc, disk kısmında
disk1
Dinamik
Geçersiz
yazıyor)

program da işe yaramıyor

Empat

UEFI arayüzünde Secure Boot özelliği açık mı?
Everything for me is just Peace - Love - Coding. Also, as they say: I am a programmer, I have no life!

mizantrofik

Alıntı yapılan: Empat - 25 Şubat 2020 - 18:34:53
UEFI arayüzünde Secure Boot özelliği açık mı?

benim cihaz masaüstü hocam o ayar yok bende

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 25 Şubat 2020 - 21:15:06

güncel

Empat

[mention=651595]@mizantrofik[/mention]
UEFI arayüzlerin hemen hemen hepsinde bu ayar bulunmaktadır. Benzer veya farklı bir adla da bulunabiliyor bu ayar.
Everything for me is just Peace - Love - Coding. Also, as they say: I am a programmer, I have no life!

mizantrofik

Alıntı yapılan: Empat - 26 Şubat 2020 - 00:00:35
[mention=651595]@mizantrofik[/mention]
UEFI arayüzlerin hemen hemen hepsinde bu ayar bulunmaktadır. Benzer veya farklı bir adla da bulunabiliyor bu ayar.

malesef baktım ama yok hocam ki ben bios değiştirmedim ve zaten ubuntu yüklenmedi terk derdim eski haline çevirmek ki veri kaybı yaşamadan :(